Redactia.ro
Home » Știri » Ion Dichiseanu, înmormântat cu onoruri militare. Actorul își va dormi somnul de veci la cimitirul Bellu

Ion Dichiseanu, înmormântat cu onoruri militare. Actorul își va dormi somnul de veci la cimitirul Bellu

GALERIE FOTO (7) Ion Dichiseanu, înmormântat cu onoruri militare.

Ion Dichiseanu, înmormântat cu onoruri militare. Actorul este condus în aceste momente pe ultimul drum de familie, prieteni și fani. Trupul neinsuflețit al lui Ion Dichiseanu a fost depus la Teatrul Nottara în cursul zilei de vineri, iar sâmbătă cortegiul funerar a plecat spre cimitirul Bellu, acolo unde își va dormi somnul de veci. Regretatul actor va fi înmormântat cu onorului militare.

Ion Dichiseanu, înmormântat cu onoruri militare. Actorul își va dormi somnul de veci la cimitirul Bellu

Update 14.15 Actorul Ion Dichiseanu a fost înmormântat lângă mormântul Ionelei Prodan. Ioana Dichiseanu este sfâșiată de durere, izbucnind în lacrimi la căpătâiul tatălui. Zeci de admiratori ai artistului s-au adunat la cimitir pentru a-l conduce pe ultimul drum.

Update 12.10. Sicriul cu trupul neînsuflețit al actorului a fost adus la biserică, Ion Dichiseanu urmând să fie înmormântat. Oamenii l-au așteptat pe regretatul actor cu aplauze și petale de trandafiri.

Update 11.30 Ioana Dichiseanu trece prin momente cumplit, fiind sfâșiată de durere. Marele Ion Dichiseanu, va fi înmormântat în câteva momente la Cimitirul Bellu din Capitală, pe Aleea Artiștilor, lângă mormântul Ionelei Prodan. Ioana i-a adus un omagiu emoționant tatălui ei, o coroană de flori pe care e inscripționat un mesaj dureros. „Cel mai bun tătic, soț și bunic din lume. Familia”, scrie pe panglica de pe coroana lui Ion Dichiseanu, adusă de fiica lui, Ioana, la înmormântare.

Ioana Dichiseanu, coroana de flori pentru tatal sau
Sursa foto: Spynews

Ion Dichiseanu, înmormântat cu onoruri militare. Zi extrem de grea pentru apropiații și familia lui Ion Dichiseanu. Actorul este condus sâmbătă pe ultimul drum și înmormântat la Cimitirul Bellu, Dat fiind faptul că a fost considerat unul dintre cei mai mari artiști din România, actorul este condus în aceste momente pe ultimul drum cu onoruri militare.

La cimitirul Bellu sunt așteptați să participe toți cei care l-au iubit pe Ion Dichiseanu. Slujba de înmormântare se va face respectând măsurile sanitare impuse de pandemia de coronavirus. Sicriul cu trupul neinsuflețit al actorului va fi depus în capelă, iar slujba de înmormântare va avea loc la ora 12.00. Regretatul actor va purta pe ultimul său drum un costum alb, așa cum a hotărât familia sa, care își dorește ca cei care l-au cunoscut și iubit să rămână cu amintirea imaginii pe care Dichiseanu a afișat-o întreaga viață.

 

Ion Dichiseanu a murit joi 20 mai, la orele amiezii, pe patul de spital Floreasca. Actorul era internat de aproape patru luni, după ce în cursul iernii a dat semne că se simte rău. După ce a mers să-și facă câteva investigații, medicii i-au făcut o radiografie, dar analizele au fost interpretare greșit, motiv pentru care au cerut o analiză suplimentară, și anume o bronhoscopie pe acesta acesta să o facă la o clinică privată.

Actorul a făcut analiza, dar acesta a fost momentul când s-a infectat cu o bacterie agresivă din clinică. Aceasta i-a cauzat probleme la plămâni, iar medicii au trebuit să-l interneze. Ajuns la Floreasca, cadrele medicale l-au tratat mai multe luni de zile iar în ultima perioadă familai se arăta optimistă cu privire la refacerea acestuia, sperând că actorul se va întoarce acasă. Din nefericire, organismuul actorului a cedat.

Ioana Dichiseanu și Simona Florescu, îmbrăcate în alb în ziua înmormântării lui Ion Dichiseanu

Sicriul cu trupul neinsuflețit al artistului va fi depus la cimitirul Bellu, acolo unde își va dormi somnul de veci. Un detaliu important a atras atenția tuturor celor prezenți. Atât Ioana Dichiseanu și fiica sa, cât și mama acesteia, Simona Florescu, au purtat bluze albe peste hainele de doliu. Ion Dichiseanu a fost considerat unul dintre cei mai eleganți bărbați din România, iar costumele albe erau preferatele lui, fiind numit de multe ori „Lordul”, datorită eleganței de care dădea dovadă.

Ioana si Simona, imbracate in alb in ziua inmormantarii lui Ion Dichiseanu

Astfel, în semn de respect pentru el, cele mai importante femei din viața actorului, s-au îmbrăcat în alb și negru, reușind să-i impresioneze pe cei din jur. Regretatul actor și-a dat ultima suflare în brațele fiicei sale, Ioana, pe care o iubea necondiționat. De asemenea, se pare că artistul își dorea foarte mult să ajungă acasă și să-și strângă unica nepoată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: