Redactia.ro
Home » Monden » Marea iubire a lui Ion Dichiseanu. Actorul a scris o carte despre cea care i-a furat inima, Sara Montiel

Marea iubire a lui Ion Dichiseanu. Actorul a scris o carte despre cea care i-a furat inima, Sara Montiel

GALERIE FOTO (6) Marea iubire a lui Ion Dichiseanu.

Marea iubire a lui Ion Dichiseanu.  Regretatul artist a știut mereu cum să se facă iubit de toată lumea, devenind unul dintre cei mai importanți artiști din România. Ion Dichiseanu a trăit o poveste de dragoste alături de Sara Montiel, pe care a considerat-o ”marea lui iubire”.

Marea iubire a lui Ion Dichiseanu. Actorul a scris o carte despre cea care i-a furat inima, Sara Montiel

Marea iubire a lui Ion Dichiseanu. Celebrul actor a jucat în numeroase filme, devenind un actor foarte cunoscut. Ion Dichiseanu a urcat pe mari scene în diferite țări, iar la unul din festivalurile care a avut loc în Liban, Beirut, a fost prezentă și cea de care urma să se îndrăgostească nebunește. Ion Dichiseanu a cunoscut-o pe Sara Montiel, cea pe care o alinta ”marea mea iubire”. Sara era din Spania și s-a îndrăgostit nebunește de actorul român. În cartea pe care a lansat-o în 2016, regretatul actor a povestit cum a decurs iubirea dintre el și Sara. „Am fost rivalul regelui. Povestea mea de iubire cu Sara Montiel”, se numește cartea lui Ion Dichiseanu.

Acesta a povestit că a văzut-o pe Sara Montiel în diferite filmr, dar niciodată nu o văzuse în realitate până la întălnirea lor de la festivalul din Liban. ”Îmi plăcuse enorm în Carmen la de Ronda, dar cui nu‑i plăcuse?! Era una dintre cele mai populare actriţe, era extrem de frumoasă şi de talentată, deopotrivă ca actriţă şi cântăreaţă. Ar fi fost imposibil să nu‑ţi placă, era o divă”, povestea Ion Dichiseanu.

Ion Dichiseanu si Sara Montiel

Ion Dichiseanu a asemăntat-o pe Sara cu celebra actriță Marilyn Monroe, Sophia Loren și Elizabeth Taylor. Obișnuia să treacă pe la cabina de machiaj a acesteia și să îi dăruiască un trandafir roșu, pe care și-l punea întotdeauna în păr. După festivalul din România, cei doi au mers la o plimbare în parc, iar actorul a reușit să o sărute. La scurt timp, Sara a acceptat să meargă în apartamentul regretatului artist, în care locuia alături de sora lui și soțul ei. Sora artistului a rămas surprinsă când a văzut că actorul o ține de mână pe Sara Montiel.

Sara Montiel l-a înșelat pe Ion Dichiseanu

Peste câțiva ani, Sara s-a întors la București, și când s-a întâlnit cu Ion Dichiseanu, aceasta i-a spus că l-a înșelat cu Regele Juan al Spaniei. Astfel, au decis să se despartă, iar diva a continuat să aibă relații cu bărbați celebri, precum ar fi Deans, Ernest Hemingway sau Severo Ochoa. „Pe mine mă obseda însă imaginea ei. Fizic, îmi plăcea totul la ea. Oricât aş fi încercat să‑i găsesc vreun defect, nu reuşeam. Şi apoi, când eşti vrăjit, nu mai vezi nimic… ”, a scris regretatul actor în cartea sa.

Sara a fost căsătorită de patru ori și a avut multe povești de iubire cu personalități ale vremii, iar printre ele se află și cea cu Ion Dichiseanu. „Relaţia noastră a făcut deliciul lumii mondene a capitalei o perioadă destul de îndelungată, însă deznodământul nu a fost cel dorit de fanii din România. Ne‑am despărţit, iar pentru Sara au urmat o serie de relaţii foarte mediatizate: James Dean, Ernest Hemingway sau Severo Ochoa (câştigător în 1959 al Premiului Nobel pentru medicină şi fiziologie) au fost doar câţiva dintre bărbaţii celebri pe care i‑a iubit.”, a mai spus actorul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: