Redactia.ro
Home » TV » Ioana Ginghina are planuri de căsătorie. Actrița a primit deja inelul

Ioana Ginghina are planuri de căsătorie. Actrița a primit deja inelul

Ioana Ginghină este mai fericită ca niciodată cu iubitul actual și nu ezită să arate acest lucru. Actrița are planuri de căsătorie.

 

”Aș mai îmbrăca rochia de mireasă”

Ioana Ginghină a primit un inel de la iubitul actual și își face planuri de căsătorie. Frumoasa actriță a trecut peste despărțirea de fostul soț, tatăl fetiței ei. Este mai fericită ca niciodată și vrea să își întemeieze o nouă familie cu alt bărbat. Ioana și iubitul actual sunt împreună de mai bine de un an de zile.Ioana a povestit în cadrul unei emisiuni TV că a primit un inel de la partenerul ei. Mulți au crezut că aceasta a fost cerută în căsătorie, însă actrița a lămurit lucrurile. Actrița a primit inelul cu ocazia zilei de naștere. Vedeta a ținut să precizeze, însă, că nu a fost cerută în căsătorie. Ioana a mărturisit că își dorește să se căsătorească din nou și să poarte rochia de mireasă.

Am primit un inel, dar nu e ăla care trebuie. Nu a fost cu oferta, doar cadou așa, cadou de ziua mea. E unul pe auriu. Pentru mine căsătoria mi se pare importantă atunci când construiești alături de cineva, chiar dacă nu duce până într-un final, ai ceva. Ca să tragi la aceeași căruță trebuie să ai contractul ăla. De asta aș mai îmbrăca rochia de mireasă. Aș mai vrea, de ce nu?”, a spus Ioana Ginghină, în cadrul emisiunii.

Actrița a recunoscut că relația cu actualul iubit merge mai bine ca niciodată și că este extrem de fericită. Însă, actrița este de părere că mai sunt niște pași până la căsătorie.

„Am vorbit despre căsătorie că probabil că acolo se vor duce lucrurile, dar nu poți nici să te grăbești, e și pandemia asta, nu poți să faci nuntă. Avem noaptea nunții în fiecare noapte. Vreau să mă duc de Sărbători și la părinții lui și la părinții mei. Ai noștri nu s-au cunoscut reciproc. M-a întrebat mama mea ce părere am de mama lui. Chiar e drăguță”, a adăugat aceasta.

 

Ioana Ginghină iubește și este iubită

 

Actrița a fost reticentă în ceea ce privește viața personală, după despărțirea de Alexandru Papadopol. Însă, frumoasa brunetă a vorbit deschis despre noua relație.

Mă uit în spate la ultimul an din viața mea și realizez cât de norocoasă sunt. Da, știu, este incredibil. Dar sunt personajul principal în incredibila poveste a vieții mele, așa că abia aștept să mă bucur de noua mea aventură, care azi a prins puțînă scoarță. Bucurați-vă de fiecare moment al vieții voastre”, a declarat fericită Ioana, pe Instagram.

Cristi Pitulice este iubitul care o face atât de fericită pe frumoasa brunetă. Tânărul se ocupă cu afaceri în domeniul turismului și este un influencer cunoscut în acest domeniu. Cristi a avut o dezamăgire în viața amoroasă, la fel ca Ioana, înainte de a începe relația cu aceasta.

Acesta a fost logodit și urma să se căsătorească, însă viața a avut alte planuri pentru el și fosta iubită.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: