Redactia.ro
Home » Monden » Ioana Ginghină, gata să spună din nou „DA”. Actrița mai are puțin până la nuntă, însă a întâmpinat o problemă uriașă

Ioana Ginghină, gata să spună din nou „DA”. Actrița mai are puțin până la nuntă, însă a întâmpinat o problemă uriașă

Luna septembrie 2023 este marcată în calendarul actriței Ioana Ginghină și a partenerului ei de viață, Cristi Pitulice, ca fiind luna în care vor sărbători una dintre cele mai importante etape ale relației lor: căsătoria. Cei doi îndrăgostiți au decis să pună bazele unei noi etape în viața lor chiar în ziua aniversării actriței, transformând ziua aceea într-un moment magic pe care îl vor împărtăși alături de cei dragi.

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice își pregătesc cu atenție și afecțiune evenimentul care va marca unitatea lor în dragoste. Cu fiecare detaliu, cei doi aduc în planul nuntă semnificații și elemente care reflectă frumusețea iubirii lor și drumul pe care l-au parcurs împreună. Actrița și partenerul ei de viață sunt deciși să transforme ziua nunții într-un moment memorabil, cu amintiri care să dureze o viață întreagă. Deși se bucură de susținerea și aprecierea fanilor, cei doi se concentrează pe a face acest eveniment special pentru ei și pentru cei dragi.

Ioana Ginchină, mai aproape de nuntă de la o zi la alta

În ciuda pregătirilor pentru eveniment, Ioana Ginghină păstrează un spirit relaxat și o perspectivă profundă asupra nuntii sale. Actrița a declarat că nu înțelege stresul și anxietatea care deseori însoțesc organizarea unei nunți, mai ales cu privire la alegerea rochiei de mireasă.

Pentru Ioana Ginghină, nunta este un moment frumos și special, dar crede că esența și frumusețea acestui eveniment țin de iubirea dintre cei doi viitori soți și de momentele autentice pe care le vor trăi împreună, nu de aspectele exterioare. Cu o viziune matură și profundă, actrița transmite un mesaj puternic despre importanța autenticității și a momentelor compartimente alături de cei dragi.

„Încă nu am idee de rochie. Mă întreb când s-a transformat acest moment al bucuriei și al dragostei în stresul rochiilor, florile, mărturii, dansul mirilor… Îmi doresc să nu am niciun stres cu această nuntă. Vreau să-mi aducă numai bucurie. Uite, în premieră, și o poză cu Cristi. Deci, să nu zici că nu ți-am dat…”, a declarat Ioana Ginghină, pentru viva.ro.

În ce relații este Ioana Ghinghină cu fostul soț

Într-un interviu recent acordat Ioana Ginghină a dezvăluit aspecte despre relația dintre fiica sa, Ruxandra, și tatăl ei. Chiar dacă Ioana Ginghină și tatăl Ruxandrei sunt despărțiți de câțiva ani, aceasta subliniază că își dorește să mențină o relație frumoasă și să petreacă timp alături de amândoi.

Actrița descrie relația dintre fiica sa și tatăl acesteia ca fiind normală și armonioasă. Cu o atitudine deschisă și înțelegătoare, Ioana Ginghină pune întotdeauna binele Ruxandrei în prim-plan și se străduiește să creeze un mediu în care aceasta să se simtă iubită și apreciată de ambii părinți.

„Ruxandra și Alexandru au o relație normală de tată și fiică. S-au făcut acum trei ani de când m-am separat de Alexandru, lucrurile s-au așezat foarte frumos în timp și mă bucur acum de o familie frumoasă, din care face parte și el”, a mărturisit Ioana Ginghină, conform sursei citate mai sus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: