Redactia.ro
Home » Monden » Ioana Ginghină i-a spus fiicei sale că a pozat nud. Ce reacție a avut Ruxandra: “Odată cu divorțul…”

Ioana Ginghină i-a spus fiicei sale că a pozat nud. Ce reacție a avut Ruxandra: “Odată cu divorțul…”

GALERIE FOTO (4)

Ioana Ginghină își dorește o relație extrem de sinceră cu fiica ei, Ruxandra. Actrița a recunoscut că nu îi ascunde nimic, ba mai mult, ea a fost cea care i-a spus micuței sale că a pozat nud pentru o revistă dedicată adulților.

După divorțul de Alexandru Papadopol, presărat de declarații acide, actrița Ioana Ginghină a reușit să își refacă viața, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Însă chiar dacă multe lucruri s-au schimbat, actrița mereu a avut o atenție deosebită pentru relația cu fiica ei, Ruxandra.

Ioana Ginghină i-a spus fiicei sale că a pozat nud

Actrița trăiește, din nou, o frumoasă poveste de dragoste, dar se bucură și de o relație extrem de fericită cu fiica ei, Ruxandra, o relație care a devenit foarte strânsă și sinceră, odată ce fetița ei s-a transformat în adolescentă.

Pentru a menține relația cu fiica sa, Ginghină a luat decizia de a îi spune tot fiicei sale. Așa se face că, prin 2019, actrița nu a mai stat pe gânduri și i-a povestit fiicei sale unul dintre momentele despre care nu a știut până de curând.

Din teama ca Ruxandra să nu afle lucruri delicate despre propria mamă din presă, Ioana Ginghină i-a spus fiicei sale că a pozat nud.

„I-am spus din proprie inițiativă acum vreo doi ani. Știam că, odată cu divorțul, vor apărea multe titluri și nu voiam să o ia nimic prin surprindere. A fost o discuție foarte normală”, a declarat Ioana Ginghină, potrivit celor de la Viva.

La aflarea veștii, se pare că adolescenta a reacționat extrem de bine, fără ca acest lucru să le afecteze în vreun fel relația mamă-fiică.

Ioana Ginghină s-a destăinuit fiicei sale și în momentul în care a început să iubească din nou.

Iubita lui Cristi Pitulice se declară mândră de Ruxandra, despre care a spus lumii întregi că “o învață zilnic să fie mamă”!

”Poate părea hilar, însă cred că ea mă sfătuia pe mine acum un an cum ar trebui să-mi refac viața. Vorbim foarte mult și multe, dar nu îmi place să dau sfaturi. Povestesc cum a fost la mine și cam atât. Fiecare trebuie să-și trăiască propriile experiențe de viață. Sunt cea care o va susține în tot ceea ce va vrea să facă. Am încredere în ea. Nu îi dau lecții, le vede și le învață. Nu avem conflicte, chiar nu avem. Discutăm tot ceea ce ar putea deveni un conflict. Negociem tot, astfel încât să ajungem la un numitor comun și câștigător de ambele părți. Nu ne reproșăm nimic una alteia. O iubesc foarte mult, și ea știe asta. Și mai știe ceva ce îi spun în fiecare zi. Ea mă învață zilnic să fiu mamă”, a mai mărturisit Ioana Ginghină.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: