Redactia.ro
Home » Monden » Ioana Ginghină își dorește să devină mamă din nou. ”Bătrânețea vine cu diverse probleme”

Ioana Ginghină își dorește să devină mamă din nou. ”Bătrânețea vine cu diverse probleme”

Ioana Ginghină, una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe de la noi, are o viață personală demnă de un scenariu de film.

Actrița a trecut prin mai multe relații de iubire, dintre care, două s-au finalizat prin căsătorie. Cele două căsnicii ale Ioanei nu au fost tocmai reușite.

Ioana Ginghină este mamă singură, dar nu și disponibilă

În clipa de față, Ioana Ginghină este mamă singură, dar nu și o femeie disponibilă.

Actrița și-ar dori să devină mama pentru a doua oară. Ioana este o femeie optimist, chiar dacă viața nu i-a oferit numai momente frumoase. Aceasta a găsit sufletul pereche în persoana lui Cristi Pitulice.

Cei doi au o relație serioasă și se gândesc și la căsătorie. Ioana Ginghină își dorește ca în viitorul apropiat să îl facă tată pe afacerist.

Vedeta a dezvăluit în cadrul unui interviu, că,  desi fiica ei este la vârsta adolescenței, își dorește să mai devină mamă o dată.

Actrița susține că asumarea rolului de părinte pentru a doua oară o va face cu o condiție. Aceasta a spus că dacă va primi vestea cea mare în câteva luni, aceea de a fi însărcinată, dorința ei se va fi îndeplinit și va primi vestea cu mândrie și bucurie. Dacă va depăși pragul acestei vârste, ideea de a rămâne însărcinată este exclusă din planurile sale de viitor.

Ioana Ghinghină susține că înaintarea în vârstă s-ar putea să nu îi permită să ducă o sarcină până la capăt, ori să nu fie o mamă la fel de bună pentru al doilea copil precum a fost și este pentru Ruxandra, copila pe care o are din mariajul anterior. De altfel, nici timpul pe care îl are la dispoziție cuplul pentru a face acest pas, nu este tocmai favorabil.

”Dacă nu vine până în septembrie, nu-mi mai doresc. Consider ca am atins o vârstă la care e greu să mai ajungi să fii mamă până la capăt. Oricât ai încerca să arăți bine, bătrânețea vine cu diverse probleme. N-aș mai putea fiu după 50 de ani o mamă cum am fost cu Ruxi, eu sunt o mamă foarte activă, facem activități împreună. M-aș dori și pentru celălalt să fiu la fel” a declarat Ioana Ginghină, în cadrul unei emisiuni TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: