Redactia.ro
Home » Monden » Ioana Ginghină s-a afișat pentru prima oară cu noul ei iubit. „Cristi nu vrea să apară mai mult decât este cazul „

Ioana Ginghină s-a afișat pentru prima oară cu noul ei iubit. „Cristi nu vrea să apară mai mult decât este cazul „

GALERIE FOTO (2) Ioana Ginghină s-a afișat pentru prima oară cu noul ei iubit

Ioana Ginghină s-a afișat pentru prima oară cu noul ei iubit. După ce a divorțat de Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină și-a schimbat stilul de viață. Ulterior, în viața sa a apărut Cristi Pitulice, bărbatul cu care se va căsători în curând. Deși formează un cuplu de un an de zile, actrița nu s-a afișat niciodată cu iubitul. Ei bine, cei doi au mers împreună cu fiica actriței la avanpremiera filmului ”Cruella”, la Cinema City din Afi Cotroceni.

Ioana Ginghină s-a afișat pentru prima oară cu noul ei iubit. „Cristi nu vrea să apară mai mult decât este cazul „

Ioana Ginghină s-a afișat pentru prima oară cu noul ei iubit. La un an după ce a divorțat de Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină și-a găsit fericirea în brațele lui Cristi Pitulice, consultant de turism. Deși sunt împreună de aproape un de zile, cei doi nu s-au afișat niciodată în public. Ei bine, Ioana și Cristi au fost surprinși împreună la Cinema City din Afi Cotroceni. Cei doi au mers împreună cu Ruxandra, fiica Ioanei și a lui Alexandru Papadopol, la avanpremiera filmului ”Cruella”.

Miercuri seara, multe vedete și-au luat familiile și prietenii și au mers la film. Ioana Ginghină s-a afișat pentru prima oară cu noul ei iubit la un eveniment monden. După un an și jumătate de pandemie s-au redeschis sălile de cinema și au început să aibă loc din nou vizionări și avanpremiere.

Este primul eveniment monden la care îi vedem în formulă de trei, căci iubitului ei nu îi place să fie în centrul atenției. „Cristi nu vrea să apară mai mult decât este cazul, dar asta nu înseamnă că nu vrea să meargă cu mine la evenimente de genul asta„, a declarat Ioana pentru Click.ro. Deși este ocupată cu proiectele de la teatru, dar și cu filmările pentru serialul „Adela” de la Antena 1, Ioana are de gând să plece în vacanță. „Vine vara și ne pregătim de vacanță, acum facem traseele. Vom merge în Spania o săptămână și două în Grecia, să ne relaxăm”, a mai spus vedeta.

Ioana Ginghina si iubitul ei

Ioana Ginghină, despre nunta cu Cristi Pitulice

Ioana Ginghină, în vârstă de 43 de ani este una dintre cele mai apreciate actrițe din România, primind roluri importante în numeroase telenovele românești. Într-un interviu pentru Redacția.ro, actrița a vorbit despre nunta cu iubitul ei. Fosta soție a lui Alexandru Papadopol a fost cerută în căsătorie de iubitul ei în luna martie a acestui an.

Întrebată cum se descurcă cu pregătirile de nuntă, Ioana a spus că nu se grăbește. „40+ vine la pachet cu multe satisfactii, dar si cu multa maturitate si asumare a lectiilor primite de la viata. Discretia este una dintre ele, iar urmatoarea este rabdarea. asa in cat o sa-ti spun sincer ca nu ne grabim sa facem nici nunta si nici sa povestim despre acest lucru. Toata viata mea am mers pe principiul ca daca o singura persoana are de invatat din povestea mea, atunci ea trebuie spusa. Nu pot insa sa vorbesc despre o a treia casnicie, cand inca nu sunt casatorita a treia oara”, a spus Ioana.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: