Redactia.ro
Home » Monden » Ioana Ginghină și-a revenit spectaculos după divorțul de Alexandru Papadopol. Cum i s-a schimbat viața

Ioana Ginghină și-a revenit spectaculos după divorțul de Alexandru Papadopol. Cum i s-a schimbat viața

GALERIE FOTO (5) Ioana Ginghină și-a revenit spectaculos după divorțul de Alexandru Papadopol

Ioana Ginghină și-a revenit spectaculos după divorțul de Alexandru Papadopol. Actrița a divorțat de tatăl fiicei sale în urmă cu doi ani. Ioana Ginghină a recunoscut că a trecut prin momente dificile, dar acum este fericită și trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de noul iubit. Cum a făcut față situației?

Ioana Ginghină și-a revenit spectaculos după divorțul de Alexandru Papadopol. Cum i s-a schimbat viața

Ioana Ginghină și-a revenit spectaculos după divorțul de Alexandru Papadopol. Au fost unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc, dar în urmă cu doi ani au decis să divorțeze. Ioana Ginghină și Alexandru Popodopol au demonstrat că pot avea o relație amicală chiar și după ce au fost căsătoriți atâția ani. Cei doi au o fiică împreună, motiv pentru care au căzut de acord să păstreze o relația normală de dragul acesteia.

Ioana si Alexandru

Actrița a reușit să treacă peste toată situația și acum este prietenă bună cu fostul soț, căruia îi cere adesea sfaturi. Vedeta este activă pe rețelele de socializare, acolo unde reușește să inspire multe femei. La una dintre cele mai recente poze postate, Ioana a scris un mesaj emoționant. ”Din cauză că din ce în ce mai multe femei nu mai poartă rochii sau fuste, am ajuns să ne mirăm când cineva, doamnă sau domnișoară poartă aceste obiecte vestimentare, așa… într-o zi obișnuită și mai ales în sezonul rece.????????????Mie îmi place să port rochii și fuste indiferent de anotimp și indiferent de situație, doar că sunt mereu întrebată: “unde te duci de te-ai îmbrăcat așa?. De ce oare e așa? Ce se întâmplă cu noi prințesele, care atunci când suntem mici adorăm rochiile, dar pe măsură ce creștem nu le mai purtăm decât la evenimente speciale?”, a spus Ioana.

Ioana Ginghină și-a schimbat stilul de viață

De asemenea, actrița a mărturisit că are grijă de tenul ei. Se poate observa că viața Ioanei s-a schimbat după ce a divorțat de Alexandru Papadopol. „Am grijă de ten în funcție de nevoi. Am tot felul de seruri pe care le folosesc. Acum, spre exemplu, în această perioadă încep să folosesc retinolul foarte mult, dar îl alternez și cu nicianamide și cu seruri cu ceramide. Am o întreagă rutină și dimineața, și seara. Retinol, ceramide și niaciamide, le alternez sau le pun chiar pe toate o dată, dimineața. Vitamina C folosesc alternativ cu acidul hialuronic. Și după ce termin cu serurile, urmează crema de zi, dimineața, care, bineînțeles, are SPF indiferent că este vară sau iarnă, tocmai pentru că fac cură cu retinol în perioada de toamnă”, a mai spus Ioana Ginghină.

Ioana si-a schimbat stilul de viatya
Ioana Ginghina acum
IoANA

Nici pe plan sentimental nu o duce rău. Ba din contră, Ioana a declarat că este decisă să facă din nou marele pas. Vedeta a mărturisit că iubitul a cerut-o în căsătorie, iar ea a acceptat. Momenta nu se știe când va avea loc marele eveniment. „Nu am nimic plănuit, nu există o dată când trebuie să ne ducem la primărie, dar atât timp cât cererea a fost făcută putem face pasul acesta în orice zi. Nu există o programare. Tocmai asta este și ce îmi place cel mai mult în relația noastră, faptul ca este totul spontan. Acum suntem împinși de la spate, practic. Am o prietenă care a fost cerută de soție și vor să le fim nași. Am zis că după ce își hotărăsc ei data, ne ducem repede înainte ca să ne cununăm și noi”, a mărturisit Ioana Ginghină într-un interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: