Redactia.ro
Home » Monden » Ioana, soția lui Ilie Năstase, din nou la cuțite cu tenismenul. Care este motivul. ”Nu am avut liniște deloc”

Ioana, soția lui Ilie Năstase, din nou la cuțite cu tenismenul. Care este motivul. ”Nu am avut liniște deloc”

Ilie și Ioana Năstase, din nou împreună

Ioana și Ilie Năstase au renunțat la divorț, dar recent au avut parte d e nouă altercație. Motivul a fost spus chiar de frumoasa Ioana care a făcut declarații pe marginea acestui eveniment neplăcut.

Ioana și Ilie Năstase, din nou în conflict

Ioana Năstase a vorbit despre ultima altercație pe care a avut-o cu soțul ei. Bineînțeles a fost ceva minor și o întâmplare destul de amuzantă deoarece motivul este chiar vacanța în care frumoasa brunetă se află. Ioana Năstase a povestit că motivul pentru care cei doi au avut contre a fost plecarea ei fără tenismen în Grecia.

Bruneta a povestit că tenismenul nu a fost deloc de acord ca ea să plece singură în Grecia, ba mai mult a rugat-o să renunțe la această excursie. Ioana Năstase a spus că Ilie este foarte gelos și că acesta ar fi motivul nemulțumirilor lui.

Nu am avut liniște deloc pentru că Ilie nu a fost de acord să merg singură în această vacanță. Înainte să plec, m-a rugat să renunț, să nu plec fără el. A fost gelos, ca orice bărbat, și nu am scăpat nici când am ajuns, pentru că am fost conectați în permanență. Fie că mă aflam la plajă, la restaurant sau la shopping, soțul meu m-a sunat pe cameră să mă vadă. S-a bucurat și el să vadă peisajele superbe, chiar și virtual. Nu a avut de ce să își facă griji, pentru că e vorba de încredere, iar eu sunt un om fair-play.„, a declarat Ioana Năstase pentru Click.

Cum a reușit să o convingă Ilie Năstase pe Ioana să renunțe la divorț

Au fost aproape de divorț, dar au sfârșit tot împreună. Ilie Năstase refuză să divorțeze de actuala sa soție Ioana. Acesta a găsit o cale prin care să o țină pe brunetă în viața sa. Ilie Năstase și Ioana au fost suprinși constant împreună cu toate că au ajuns în pragul divorțului.

Ilie Năstase este foarte libertin. (…) Eu ies foarte usor din episoadele dificile, dacă e nevoie plâng. Nu am divorțat încă, suntem în divorț dar stăm mai tot timpul împreună. Îl respect foarte mult, simt că are nevoie de mine, cred că îl iubesc. E un om deosebit, poate l-au ajuns și pe el anumite probleme din trecut Pe 24 iunie avem termen la divorț. Rămâne de văzut dacă mă prezint. De când s-a întâmplat ce s-a întâmplat, acum șase luni, nu a fost zi în care să nu își ceară iertare.„, a declarat Ioana Năstase.
Împăcarea este cel mai frumos cadou pe care-l puteam primi la împlinirea vârstei de 75 de ani. Nici nu ştiţi cât mă bucur! Şi nu a fost vorba despre niciun şantaj sentimental. O puteţi întreba şi pe Ioana (…) „În ultimele luni am fost un băiat cuminte. Era păcat să divorţăm, asta a fost concluzia comună. În plus, Ioana, soţia mea, este un om credincios. Iar oamenii credincioşi nu prea iau decizii proaste, nu fac asemenea greşeli!„, a declarat Ilie Năstase.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: