Redactia.ro
Home » Monden » Ioana Țiriac, fiica lui Ion Țiriac, a împlinit 24 de ani. Iată ce cadou a primit

Ioana Țiriac, fiica lui Ion Țiriac, a împlinit 24 de ani. Iată ce cadou a primit

Ioana Tiriac, cadou superb de ziua ei

Ioana Țiriac, fiica lui Ion Țiriac, a împlinit, marți, 24 de ani. De ziua ei a fost surprinsă nu doar cu urări frumoase ci și cu mulți trandafiri roșii. Tânăra le-a arătat și urmăritorilor ei de pe Instagram cadoul primit.

Ioana Țiriac, fiica lui Ion Țiriac, a împlinit 24 de ani. Iată ce cadou a primit

Ioana Țiriac, unica fiică a miliardarului Ion Țiriac, a ajuns la vârsta de 24 de ani. Ioana a primit, printre altele, de ziua ei mulți trandafiri roșii, cu care nu a ezitat să se pozeze și mai apoi să-i posteze pe pagina de Instagram. 

Nu a precizat și de la cine a primit florile, dar mesajele de ”La mulți ani!” nu au întârziat să apară. Printre cei care care au felicitat-o pe Ioana Țiriac de ziua de naștere este și fosta mare gimnastă Nadia Comăneci: „La mulți ani”, i-a scris aceasta Ioanei.

Ioana tiriac

Foto: Ioana Țiriac, sursa: Instagram

Ioana Țiriac, împreună cu fratele ei, Karim, sunt rezultați din relația lui Ion Țiriac cu mama lor, jurnalista egipteană Sophie Ayad.

Cel mai bogat român nu s-a însurat niciodată! Ştiţi care a fost marea iubire a lui Ion Ţiriac? - Exquis

Foto: Ion Țiriac, alături de jurnalista Sophie Ayad și cei doi copii

Ioana Țiriac este o femeie senzuală la cei 24 de ani și se află de mai mulți ani în Miami, SUA, pentru a studia Jurnalismul. Spre deosebire de fratele vitreg, Ion Ion Țiriac, Ioana este mai discretă atunci când vine vorba de expunerea în public, dar este foarte activă pe rețelele de socializare. Ioana postează tot felul de fotografii din vacanțe care mai de care.

Cu cine se iubește Ioana Țiriac

Ioana Țiriac este destul de discretă și atunci când vine vorba de viața sentimentală. Anul trecut, a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care îl îmbrățișa pe un tânăr la fel de chipeș ca ea.  Este vorba despre Johnny Chammas, un tânăr cu origini libaneze și care a absolvit Școala de Afaceri din cadrul Universității de la Miami. Johnny Chammas ar proveni dintr-o familie foarte bogată.

Cu cine se iubește Ioana, fiica lui Ion Țiriac. Acum s-a lămurit misterul

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: