Redactia.ro
Home » Monden » Ioana Tufaru în costum de baie. Fiica Andrei Călugăreanu poze fără perdea la 100 de kilograme

Ioana Tufaru în costum de baie. Fiica Andrei Călugăreanu poze fără perdea la 100 de kilograme

Ioana Tufaru nu se încadrează în standardele de frumusețe actuale în privința kilogramelor, dar nu se sfiește să apară la plajă în costum de baie. Imaginile i-au lăsat mască pe privitori.

Ioana Tufaru în costum de baie la 100 de kilograme

Imagini cu fiica Andei Călugăreanu la plajă au apărut pe internet. Ioana Tufaru nu s-a sfiit să apară în costum de baie cu toate că nu este în cea mai de invidiat formă. Fiica regretatei artiste apare în câteva imagini în timp ce se sărută cu patos cu soțul ei în timp ce se bucură de plajă. Ioana Tufaru a făcut câteva declarații spunând că „se luptă” să ajungă la o greutate normală, dar acest lucru nu o face să se sfiasă să apară îmbrăcată sumar la malul mării.

Am un complex, bineînțeles… Rămân în costum de baie, dar îmi înfășor un prosop, legat de mijloc. Dar, o să râzi, o să-ți spun un lucru, când m-am dus în apă, mi-am dat prosopul jos, logic, și l-am întrebat pe Ionuț: “Măi, se uită lumea ciudat?”. Și mi-a zis “Ai să râzi, dar nu era nicio privire pe tine”. Dar eu sunt complexată. Mai văd și pe rețelele de socializare lumea care mă tot atacă pe toate părțile, că sunt umflată, că sunt grasă…. Dar eu nu m-am îngrășat. În aprilie, când am fost la control, aveam 97-98 de kilograme. Când am făcut a doua operație la stomac, prin 2017-2018, aveam 164 de kilograme. Prima operație de micșorare a stomacului a fost în 2010 aveam 213 kilograme și ajunsesem, când am rămas însărcinată cu Luca, în 2015, la 95 de kilograme. Am pus mult în sarcină și n-am mai putut să dau jos. Și apoi am făcut a doua operație la stomac, când aveam 164 kilograme. Și acum am 97-98. Eu spun că sunt ok, dar domnul doctor spune că targetul ar fi pe la un 80, 85 de kilograme.„, a declarat Ioana Tufaru.

sursa foto: cancan.ro

Ioana Tufaru a declarat că de-alungul timpului a reușit să scape de aprope 65 de kilograme, dar această reușită a venit și cu câteva neplăceri. Se pare că din cauza multelor kilograme pe care le-a dat jos, fiica Andei Călugăreanu a rămas cu un mare exces de piele și spune ea că își dorește să ajungă pe mâna medicilor esteticieni pentru a-și rezolva problema.

Aș vrea să-mi fac o operație de eliminarea excesului de piele, am localizată la coapse, cum s-ar spune. La brațe am înțeles că nu se poate, așa mi-a spus dl doctor, că nu se poate chirurgical, doar cu sală s-ar duce. Să fac sport. Eu cum nu prea merg la sală, decât poate la cea de mese, rămân așa mai bine.   La abdomen… îngrășându-mă la loc după prima operație, s-a rupt prapurul, cum se spune. Eu am avut și o hernie și am plasă pusă, cum se zice. Și ceva s-a rupt acolo pentru că am gâlmă foarte mare la burtă. O voi face și pe asta până la urmă, ce să fac.„, a mai adăugat Ioana Tufaru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: