Redactia.ro
Home » Monden » Ioana Tufaru, mesaj dur după ce a fost acuzată că este o mamă iresponsabilă: «Mi-e silă!»

Ioana Tufaru, mesaj dur după ce a fost acuzată că este o mamă iresponsabilă: «Mi-e silă!»

ioana tufaru

Ioana Tufaru, fiica regretatei Anda Călugăreanu, a fost adesea ținta atacurilor nemiloase. De multe ori s-a scris faptul că își cheltuie puținii bani nechibzuit și nu este tocmai o mamă-model pentru fiul său de șase ani, Luca. Sătulă să audă tot felul de critici, Ioana a rupt tăcerea.

Ioana Tufaru și-a pus criticii la punct

Ioana Tufaru este fiica artistei Anda Călugăreanu. Nu are o situație finaciară strălucită, însă face tot ce poate pentru a se asigura că fiul ei are un trai bun și o copilărie fericită. Criticii nu contenesc să o atace din cauza stilul său de viață. Deranjată de speculațiile lansate pe seama ei, Ioana Tufaru a oferit un răspuns dur și clar.

„Mă doare și m-am cam săturat să spună lumea verzi-uscate despre mine și despre familia mea. Mi-e sila să reproduc ce spune lumea, sau cel puțin ce spune o parte de lume, cea care nu are altceva mai bun de făcut și care se cred perfecți și fără de păcat, despre mine. Zic că nu-mi îngrijesc copilul, că nu-i dau să mănânce, că în loc să-i cumpăr mâncare copilului dau banii pe țigări și sucuri, și alte prostii în loc să-i cumpăr lui, ba chiar am auzit că ar spune lumea că nu-l duc nici la școală, că nu mi-aș da interesul ca el să învețe, etc….

Și dacă îmi e permis, celor care nu au altceva mai bun de făcut decât să arunce venin, le zic așa: să fie de capul lor! Atât! Pai arată Luca a copil nemâncat și neîngrijit? Ați zis că aveți poze paparazzi cu mine? Ce este în pozele alea? Pe bune!? Chiar m-am săturat să fiu acuzată pe nedrept. Normal că răbufnesc”, a declarat Ioana Tufaru, conform Fanatik. 

Cât câștiga Ioana Tufaru de pe urma drepturilor de autor ale regretatei mame

Ioana Tufaru s-a plâns de mai multe ori public de faptul că nu stă prea bine la capitolul financiar. Nici banii pe care îi primește din drepturile de autor pentru piesele mamei sale nu sunt mulți. Nu reprezintă o sumă mare, însă o ajută să plătească o parte dintre facturi și îi fac viața mai ușoară. Ioana primește lunar de la stat suma de 700 de lei, bani care reprezintă drepturile de autor menționate anterior.

„Sunt sume foarte mici pentru valoarea mamei, da! Dar, sunt buni, atâția câți sunt, mă mulțumesc că îmi sunt foarte de folos, mai cumpăr copilului o hăinuță, o ghetuță, ce mai are nevoie”, povestea Ioana Tufaru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: