Redactia.ro
Home » Știri » Iohannis, ironii la adresa lui Cioloș: A sunat un clopoțel în Parlament și acum ne dă lecții

Iohannis, ironii la adresa lui Cioloș: A sunat un clopoțel în Parlament și acum ne dă lecții

iohannis

Klaus Iohannis l-a ironizat, vineri, la o discuție informală cu presa, pe europarlamentarul Dacian Cioloș în ceea ce privește solicitarea lui pentru organizarea anticipatelor.

Președintele a spus că „a sunat acolo în Parlament un clopoțel și acuma ne dă lecții”, potrivit Mediafax. „Lăsați-mă cu povești din astea. A sunat acolo în Parlament un clopoțel și acum ne dă lecții”, a declarat Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni.

Liderul PLUS, Dacian Cioloș, i-a cerut, miercuri, președintelui, printr-un mesaj publicat pe Facebook, declanșarea rapidă a alegerilor anticipate „pentru a evita distrugerea țării”.

Tot jocul murdar pe care PSD îl face în parlament arată clar că alegerile parlamentare anticipate sunt singura soluție pentru a evita distrugerea țării.

Începe vacanța de iarnă pentru elevi și preșcolari. Când vor reveni la școală

Fără să le pese de consecințe, parlamentarii PSD votează propuneri dintre cele mai populiste doar cu scopul de a băga bețe în roate Guvernului PNL. Scăderea TVA de la 19 la 16 la sută, dublarea alocațiilor pentru copii, eliminarea pensiilor speciale pentru magistrați și angajații din justiție fără a regândi așezarea pe baze noi și solide a întregului sistem de pensii sunt măsuri care pot da bine în ochii electoratului, dar care aruncă în aer bugetul țării și pot bloca pe termen lung justiția. Dacă ar fi fost bani pentru măsurile acestea, ne întrebăm de ce ele nu au fost adoptate din 2016 și până acum de guvernele PSD.

Este grav ce încearcă să facă acum partidul lui Dragnea, Dăncilă și Ciolacu, punând în joc soarta țării doar pentru a lovi în adversarii politici. Sperăm ca, măcar în ceasul al doisprezecelea, președintele Iohannis și liderii PNL, în frunte cu premierul Orban, să înțeleagă că singura soluție pentru salvarea României sunt alegerile anticipate și să înceapă rapid demersurile pentru declanșarea acestora.”, potrivit mesajului publicat de Dacian Cioloș.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: