Redactia.ro
Home » Știri » Ion Dichiseanu a fost externat din spital! Actorul a avut o pneumonie severă

Ion Dichiseanu a fost externat din spital! Actorul a avut o pneumonie severă

Au apărut noi informații despre starea de sănătate a lui Ion Dichiseanu. Actorul a fost externat, după grave probleme de sănătate și mai multe săptămâni de spitalizare.

Ion Dichiseanu a fost externat din spital, luni după-amiază. Actorul a trecut prin momente groaznice în ultimele săptămâni, când s-a confruntat cu probleme de sănătate severe, acutizate de imunitatea scăzută pe fondul vârstei înaintate a artistului.

Ion Dichiseanu, externat după mai multe săptămâni

În vârstă de 87 de ani, Ion Dichiseanu este acum în stare foate bună. Cadrele medicale sunt de părere că recuperarea actorului a fost una miraculoasă, având în vedere vârsta maestrului.

Ion Dichiseanu a fost externat, după două săptămâni de spitalizare. Actorul a ajuns în stare gravă pe 21 decembrie, la Spitalul Floreasca din Capitală, unde medicii au fost nevoiți să îl intubeze.

Ion Dichiseanu a fost internat timp de două săptămâni și ținut sub atenta supraveghere a medicilor din pricina problemelor grave de sănătate care l-au țintuit la pat.

Ion Dichiseanu, diagnostic crunt

Din primele informații, Ion Dichiseanu a suferit o pneumonie severă, din pricina căreia a trecut prin clipe de coșmar chiar înainte de Sărbători.

Însă, se pare că greul a trecut pentru actor.

Starea de sănătate a lui Ion Dichiseanu este acum una foarte bună. Familia actorului a făcut primele declarații despre starea de sănătate maestrului.

Totodată, apropiații lui Ion Dichiseanu au mărturisit și care este cea mai mare dorință a actorului, după externare.

Se pare că prima vizită pe care dorește să o facă după externare este la Anastasia, nepoțica sa, potrivit Antena 3

Ion Dichiseanu, probleme grave de sănătate

Ion Dichiseanu s-a luptat cu problem severe de sănătate pe final de 2020. Potrivit informațiilor medicale, actorul prezenta un nivel de saturație de doar 70. Acest fapt i-a obligat pe medici să-l pună pe ventilație mecanică pentru a-l ajuta să-și revină.

În toată această perioadă de intubație, actorul a trecut printr-un episod mai dificil, când starea sa de sănătate s-a înrăutățit brusc. La acel moment, a ajuns la un nivel de oxigen de 60.

Dacă inițial, Ion Dichiseanu refuzase internarea, actorul a ajuns de urgență la spital după ce starea sa s-a agravat brusc.

Actorul a fost intubat imediat, totodată a fost testat pentru COVID-19. Din fericire, rezultatul testului a fost unui negativ.

Ion Dichiseanu a fost internat cu probleme grave la nivel plămânilor și insuficiență respiratorie. Actorul are și probleme cardiac.

Actorul Ion Dichiseanu s-a născut pe 20 octombrie 1933, în Adjud. Acesta a urmat și absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică, Facultatea de Teatru din București în anul 1959.

Ion Dichiseanu este recunoscut pentru rolurile sale memorabile jucate pe scena Teatrului Nottara, dar și pentru aparițiile sale în filme celebre și participările sale în piese de teatru radiofonic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: