Redactia.ro
Home » Știri » Ion Iliescu a fost externat. Fostul președinte al României va continua tratamentul acasă

Ion Iliescu a fost externat. Fostul președinte al României va continua tratamentul acasă

GALERIE FOTO (2) Ion Iliescu

Ion Iliescu a fost externat, joi, din Spitalul Elias, iar tratamentul îl va continua la domiciliu conform recomandărilor medicilor.

Ion Iliescu a fost externat. Fostul președinte al României va continua tratamentul acasă

Fostul președinte al României, Ion Iliescu în vârstă de 89 de ani, a fost externat, joi, din Spitalul Elias. Medicii au decis ca fostul lider să își urmeze tratamentul la domiciliu.

Domnul Ion Iliescu a fost externat astăzi din spital. Tratamentul va continua la domiciliu, conform recomandărilor medicale. Urmărirea evoluției va fi asigurată prin controalele periodice”, se arată într-un comunicat al Spitalului Elias.

În urmă cu o săptămână, Ion Iliescu a fost internat la Spitalul Elias din București. Fostul președinte al României, a mers de bunăvoie la spital, iar în urma controlulului, medicul a hotărât să îl interneze.

Fostul președinte, probleme grave cu inima

În luna aprilie, Iliescu a fost internat la Insititutl de Urgență pentru Boli Cardiovasculare „Prof. C.C. Iliescu” din Capitală. Acesta a fost operat pentru a-i fi extras lichidul pericardic, însă probleme continuă să existe. Pericardita reprezintă o inflamare a pericardului, adică a celor două straturi subțiri de țesut care înconjoară inima.

Fostul președinte a mai fost operat la inimă, fiindu-i montate steturi. Una dintre operații a avut loc la Paris, în 2007. În urma cu puțin timp, Ion Iliescu a fost internat cu febră mare și starea lui i-a îngrijorat pe doctori. În luna aprilie, acesta a fost operat de ericardită lichidiană, tamponadă cardiacă, la spitalulu C.C.Iliescu din Capitală.

Ion Iliescu a fost președintele României, de trei ori. Acesta a câștigat alegerile fără drept de apel în scrutinul din 1990. În 1992, Iliescu a reușit să le ia fața adrversarilor. În 2000 acesta s-a reîntors în Palatul Cotroceni, câștigând în turul 2 într-o cursă cu Corneliu Vadim Tudor.

Citeste si:Dezvăluiri de ultimă oră! Care este starea lui Mario Iorgulescu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: