Redactia.ro
Home » Știri » Dezvăluiri de ultimă oră! Care este starea lui Mario Iorgulescu

Dezvăluiri de ultimă oră! Care este starea lui Mario Iorgulescu

Care este starea actuală a lui Mario Iorgulescu.. În urmă cu 18 zile, Mario Iorgulescu a fost trasferat la o clinică privată din Italia.

În urmă cu 18 zile, Mario Iorgulescu a fost trasferat la o clinică privată din Italia . Medicii fac eforturi pentru a-i salva viața fiului Președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal. După ce a fost dezvăluit faptul că rinichii lui Mario Iorgulescu au cedat, iar medicii l-au trecut pe dializă, avem vești noi.

Care este starea lui Mario Iorgulescu

O persoană din anturajul lui Gino Iorgulescu a dezvăluit pentru wowbiz.ro că starea fiul lui Gino Iorgulescu s-a îmbunătățit.

“Problemele pe care Mario le avea cu rinichii s-au remediat. Faptul că a fost hidratat aproape în permaneță cu perfuzii și a putut încet-încet să se și miște l-a ajutat ca zona renală să se remedieze și durerile să dispară”.

Citește și: Câți ani de pușcărie ar putea face Mario Iorgulescu pentru accidentul rutier cauzat

Mario Iorgulescu a fost trasferat la o clinică privată din Italia

Vă reamintim că Mario Iorgulescu a fost transferat cu ajutorul unei aeronave, dotată exact ca o ambulanță. Luni, 23 septembrie fiul lui Gino Iorgulescu a ajuns la Clinica San Raffaele, din Italia. Este una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate din Europa. Mutarea s-a făcut pe semnătura familiei Iorgulescu, pentru că medicii de la Spitalul Elias nu le-au recomandat asta părinților.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: