Redactia.ro
Home » Monden » Ion Șmecherul a mai trecut pe lângă moarte și în trecut. Cum a fost salvat prietenul fraților Sterp

Ion Șmecherul a mai trecut pe lângă moarte și în trecut. Cum a fost salvat prietenul fraților Sterp

GALERIE FOTO (2) Ion Șmecherul a mai trecut pe lângă moarte și în trecut.

Ion Șmecherul a mai trecut pe lângă moarte și în trecut. Prietenul fraților Sterp s-a stins din viață brusc, din cauza alcoolului. Ion Șmecherul, așa cum era cunoscut de multă lume, a murit la vârsta de 34 de ani. În trecut, bărbatul a fost la un pas de moarte.

Ion Șmecherul a mai trecut pe lângă moarte și în trecut. Cum a fost salvat prietenul fraților Sterp

Ion Șmecherul a mai trecut pe lângă moarte și în trecut. Ion Șmecherul, pe numele său real, Ion Mocanu, a devenit celebru pe Youtube, apărând în preajma fraților Sterp. Bărbatul s-a stins din viață la vârsta de 34 de ani, în urma unui infarct. Culiță și Iancu Sterp l-au ajutat pe Ion să-și ridice o casă. Moartea ciobanului a fost una neașteptată, chiar dacă apropiații știau că bărbatul are probleme cu băutura. Într-o postare pe rețelele de socializare, Ion mărturisea că în trecut a fost la un pas de moarte după ce a alunecat pe gheață în timp ce scoatea apă din fântână. Ion a reușit să se țină cu mâinile de marginea fântânii, iar găleata plină a căzut în gol.

”Eu sunt cel mai tare, am trei rânduri de creier. Am trei rânduri de creier pe măgăreață. Eu în cap, aici pe mine am trei rânduri de creier. Când am scos iarna apă, m-am dus la fântână să scot apă pentru oi. M-am uitat, era gheață la fântână, când mă duc de-o parte să pun la porci două găleți de apă a fost gheață, am alunecat. Am rămas cu capul acolo, găleata a venit jos, noroc că nu am venit să mor acolo, dacă muream… și-așa o viață am”, spunea Ion Șmecherul.

Ion Mocanu a murit miercuri seara, iar cauza morții a fost dezvăluită de Culiță Sterp într-o postare pe rețelele de socializare. Conform acestuia, bărbatul intrase în comă alcoolică. „Băutura nu e bună fraților, noi tot timpul i-am spus să o lase mai moale și am vrut sa îl aducem pe drumul cel bun dar e foarte greu cand ești dependent. El de o luna de zile era în concediu și a cam băut în fiecare zi, astăzi a intrat în coma alcoolică și din păcate nu s-a mai trezit, i-a cedat organismul!”, a explicat Cuiță Sterp.

Iancu Sterp a făcut anunțul trist

Fratele lui Culiță Sterp a fost cel care a anunțat vestea tragică. Tânărul era apropiat de Ion și îl lua mereu cu el când ieșea în oraș. Iancu a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant și sfâșietor. „Anul trecut pe vremea asta eram bucuroși cu toții deoarece îi ridicasem casa lui Ion iar el era cel mai fericit deoarece pentru prima data avea propria lui locuința. Cu durere in suflet vă anunț căci omul care era mereu plin de viața, haios și ne făcea sa zâmbim, Ion șmecherul, a încetat din viața ! Vestea proasta am primit-o chiar acum și voiam sa o împărtășesc și cu voi deoarece știu cât de mult îl iubeați. Dumnezeu să-l odihnească în pace! O să ne lipsească Ion al nostru”, a mărturisit Iancu Sterp într-o postare de pe Facebook.

Ion cu fratii Sterp
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: