Redactia.ro
Home » Monden » Ion Ţiriac a fost detronat! Cine ocupă acum locul de „cel mai bogat român”

Ion Ţiriac a fost detronat! Cine ocupă acum locul de „cel mai bogat român”

Ion Ţiriac a fost detronat! Cine ocupă acum locul de „cel mai bogat român”

Ion Ţiriac a fost detronat! Iată cine ocupă acum locul de „cel mai bogat român”!

Ion Ţiriac a fost detronat

Ion Țiriac, emblematicul jucător de tenis român și magnatul în vârstă de 84 de ani, nu mai ocupă prima poziție în topul celor mai bogați români.

Cu o avere de 2 miliarde de dolari, Ion Țiriac se regăsește acum pe poziția a doua în clasament. Iată detaliile!

Cine ocupă acum locul de „cel mai bogat român”

Potrivit ultimului clasament Forbes, Ion Țiriac a fost detronat de antreprenorul Daniel Dines, a cărui avere spectaculoasă a cunoscut o ascensiune remarcabilă în 2023. Daniel Dines îl depășește cu o avere de 2,1 miliarde de dolari, plasându-se astfel pe locul fruntaș al celor mai bogați români.

Daniel Dines, fondatorul și CEO-ul UiPath, a reușit să ocupe locul 1456 în topul mondial al miliardarilor, în timp ce Ion Țiriac se află pe locul 1486. Averea impresionantă a lui Dines a cunoscut o creștere semnificativă în 2023, consolidându-l în poziția de lider.

Într-un interviu acordat postului de televiziune Antena 3, Daniel Dines a mărturisit că drumul său către succes nu a fost lipsit de obstacole.

„Am făcut toate greșelile posibile. Ca să construiești un business ai nevoie de a înțelege foarte bine care este dinamica pieței, cum să faci cu marketing, cum să îți înțelegi clientul, cum se adresezi nevoia unui client. Noi am pornit prin a face o aplicație, fără să înțelegem absolut nimic, și normal că am eșuat”, declara Daniel Dines în trecut. 

Cu toate acestea, Daniel Dines a subliniat norocul care i-a surâs, menționând că tehnologia dezvoltată initial pentru o aplicație a ajuns să fie folosită într-un cu totul alt domeniu de business, deschizând noi oportunități și parteneriate cu mari companii precum IBM și Microsoft.

„Am avut noroc că o parte din aplicație, tehnologia pe care am dezvoltat-o era, de fapt, folositoare unui cu totul și cu totul alt segment de business de care noi nu aveam habar și am sfârșit prin a construi o componentă software pe care alte firme o foloseau.

Am vândut câțiva ani software la IBM Microsoft și la alte firme mari care, în particular, foloseau componenta noastră ca să interacționeze cu alte aplicații prin interfața lor grafică.”, a mai declarat Daniel Dines pentru Antena 3 CNN. 

Astfel, în clasamentul Forbes al celor mai bogați români, Daniel Dines și Ion Țiriac sunt urmați de Dragoș Paval, Ion Stoica, Matei Zaharia și Adrian Paval, alți antreprenori de succes care își aduc contribuția la peisajul economic din România. Este clar că peisajul financiar se schimbă rapid, iar tinerii antreprenori câștigă tot mai mult teren în fața unor figuri consacrate precum Ion Țiriac.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: