Redactia.ro
Home » Sport » Ion Țiriac ajută persoanele defavorizate! Ce donații a făcut omul de afaceri

Ion Țiriac ajută persoanele defavorizate! Ce donații a făcut omul de afaceri

Ion Țiriac ajută persoanele defavorizate

Ion Țiriac ajută persoanele defavorizate. Prin fundația pe care o deține, omul de afaceri are grijă de persoanele aflate în izolare din mai multe județe.

Ion Țiriac dorește să ajute în plină pandemie de COVID 19. Președintele Federației Române de Tenis trimite prin fundația pe care o deține pachete de mâncare în 60 de localități. Astfel ajută 17.000 de români aflați în izolare. Autoritățile locale au trimis o listă fundației cu numele persoanelor care au nevoie de ajutor.

”Pachetele cu alimente de bază ajung în 60 de localități din 28 de județe ale țării, la fiecare două săptămâni”, se arată în comunicatul Fundației Ion Țiriac.

De la începutul crizei, Ion Țiriac a făcut mai multe donații. A trimis produse și în Moldova.

”Îi mulțumesc domnului Ion Țiriac, pentru că a răspuns imediat la chemarea și apelul nostru. Am luat o cantitate de 3,5 tone de alimente: cartofi, apă, lapte, conserve, biscuiți și altele. Pe aceleași familii modeste, primăria le-a ajutat cu câte un pui, o pască și un cozonac. Darurile sunt pentru persoanele cu vârste de peste 65 de ani, pentru că puțini sunt cei care îndeplinesc respectivele condiții”, a declarat primarul comunei Alexandru cel Bun, Ion Rotaru.

Fiul lui Țiriac a trimis bani în Spania

Fiul omului de afaceri a donat și el sume considerabile pentru a ajuta persoanele vârstnice. Ion-Ion Țiriac a dat bani pentru persoanele din Madrid.

”Am început să ajutăm de circa trei săptămâni în Spania. Ce am făcut în Spania, acum replicăm în România, la noi în țară, la o dimensiune mult mai mare. În Spania, ne-am ocupat doar de orașul Madrid. Aici, încercăm să fim peste tot. Vrem să ale asigurăm bătrânilor, care nu pot sau nu trebuie să se deplaseze de la domiciliu până la alimentară, un coș pe săptămână, în jur de 60-70 de euro, care să conțînă toate nevoile pe care le poate avea un pensionar, ținta numărul 1 al acestui inamic”, a spus fiul lui Ion Ion Țiriac.

Fiul milionarului român a dat aproximativ 2.400.000 de euro, bani cu care ajută 40.000 de pensionari.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: