Redactia.ro
Home » Monden » Ion Țiriac, cu iubita în oraș. Cum arată tânăra brunetă cu care afaceristul are o relație de 3 ani

Ion Țiriac, cu iubita în oraș. Cum arată tânăra brunetă cu care afaceristul are o relație de 3 ani

GALERIE FOTO (4)

La cei 82 de ani, Ion Țiriac își trăiește viața din plin. Afaceristul a fost surprins la o terasă din nordul Capitalei, în compania unei brunete mult mai tinere, cu care ar avea o relație de 3 ani.

Ion Țiriac face ce face și înscrie un nou success, de data aceasta în dragoste! Deși are 82 de ani, celebrul afacerist se bucură de viață mai ceva ca în tinerețe. Și are și o parteneră pe măsură! Este vorba de o tânără brunetă, care sigur îl face pe magnat să se simtă în al nouălea cer.

Ion Țiriac a fost surprins alături de tânăra brunetă în nordul Capitalei, luând cina la “restaurantul de un milion de euro”, așa cum este cunoscută în lumea bună locația Mandaloun.
Cuplul a fost însoțit și de gărzile de corp ale lui Țiriac, ca să scape de ochii curioșilor.

Ion Țiriac, cu iubita în oraș. Cum arată tânăra brunetă cu care are o relație de 3 ani

Deși abia s-a aflat de despărțirea dintre Ion Țiriac și fosta gimnastă Irina Deleanu, cei doi nu mai sunt împreună de ceva vreme.
În imaginile recent suprinse, Ion Țiriac pare destul de apropiat de tânăra brunetă. Zvonurile spun că cei doi ar avea o relație stabilă de mai bine de 3 ani.

De asemenea, există informații cum că pe iubita lui Ion Țiriac o cheamă Teodora, potrivit Mediaflux.ro.

Ion Țiriac, la volanul unui bolid de lux

În timp ce luau cina luată la restaurantul libanez, cei doi îndrăgostiți au fost surprinse gesturi care au trădat o apropiere extrem de naturală între ei. Totul a fost extrem de vizibil, căci s-au așezat la o masă pe terasă.

După ce s-au ridicat de la masă, Ion Țiriac și iubita sa s-au îndreptat și urcat în bolidul de lux condus chiar de Țiriac, un Lamborghini Urus Graphite Capsule al cărui preț pleacă de la 243.000 de dolari.

Etichete: