Redactia.ro
Home » Sport » Ion Țiriac, despre neajunsurile sportului românesc: „Mă doare foarte mult…”

Ion Țiriac, despre neajunsurile sportului românesc: „Mă doare foarte mult…”

Ion Țiriac, despre neajunsurile din sportul practicat în România: „Mă doare foarte mult...”

Ion Țiriac a vorbit cu inima deschisă despre cum vede România, mai ales din punct de vedere sportiv. Iată toate detaliile!

Ion Țiriac: „Mă doare foarte mult…”

Într-un interviu acordat în cadrul emisiunii „La Măruță”, omul de afaceri Ion Țiriac a subliniat că România este și a fost o țară superbă, însă din punct de vedere sportiv țara noastră are destule neajunsuri, iar tinerii sportivi au nevoie de încurajare pentru a ajunge la performanță:

„Unde mă doare foarte mult e sportul. Au fost la masa lumii (n.r românii), dar au dispărut complet. Gena există de la Ilie Năstase, Gicu Hagi, Nadia si până la Simona Halep si David Popovici, care e unic în România. dar nu avem suficient”

România îmi e foarte complicată, pentru că legile le avem, dar aplicarea lor este o problemă mare. Făcând lucruri bune te lovești de ziduri birocratice, încât mai bine te lipsești. România este țara care mi-a cântat imnul de vreo 400 de ori. Pentru noi ca să reprezinți țara era nu numai o mândire ci și ceva ieșit din comun. În ziua de azi, inima s-a mutat în buzunar”

Ion Țiriac, planuri mari de afaceri

Ion Ţiriac pregătește un nou proiect de afaceri. Acesta construiește cel mai mare complex sportiv care a existat vreodată în România, o sală polivalentă, terenuri de tenis, de baschet, un centru de recuperare, sală de forţă şi un bazin de înot, cu o investiție de 80 de milioane de euro.

„Bucureștiul va avea în curând o sală polivalentă, cu 8.000 de locuri, dar și un complex sportiv unicat, la Snagov. Se construiește și un bazin olimpic, terenuri de tenis, centru de recuperare, sală de forță.

Este ceva cum nu s-a mai văzut în România, proiect pentru care s-a alocat o sumă foarte, foarte mare de bani”, a spus Codin Maticiuc pentru Antena Stars.

Englezii au rămas surprinși de averea lui Ion Țiriac: „Mai mulți bani decât au Messi și Ronaldo la un loc”

 „Legenda tenisului, Ion Țiriac, are de patru ori mai mulți bani decât Federer și de asemenea are câștuguri mai mari decât Messi și Ronaldo la un loc.

Țiriac a adunat aproximativ 1,2 miliarde de lire sterline, circa 1,44 miliarde de euro, numai de pe urma afacerilor. Țiriac a devenit unul dintre cei mai bogați sportivi din lume după ce a înființat prima bancă privată din România și a pus bazele unor firme de asigurări și leasing auto.

În prezent deține un complex rezidențial de lux în București, unde locuiesc doar cei mai bogați români”, se arată în publicația „The Sun”, relatează „digisport.ro”

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: