Redactia.ro
Home » Sport » Ion Țiriac iese la atac! Ce îi reproșează lui Gerard Piqué

Ion Țiriac iese la atac! Ce îi reproșează lui Gerard Piqué

Ion Țiriac avere, top Forbes

Ion Țiriac iese la atac. Omul de afaceri a vorbit despre noul format al Cupei Davis.”E o parodie, arată ca o tabără de refugiați!”, a declarat Ion Țiriac.

Noul format al Cupei Davis a stârnit un val de controverse. Cei mai mulți jucători de tenis au criticat schimbarea regulamentului. Mai mult nume grele din tenis, printre care Roger Federer au declarat că nu vor mai juca niciodată în Cupa Davis. Ion Țiriac, a declarat că fotbalistul Barcelonei, Gerard Piqué a cărui companie organizează competiția nu știe nimic despre tenis.

”Cupa Davis este o parodie a unui eveniment vechi de 120 de ani. Întâmplarea face că am fost la Madrid cu Ilie Năstase și ne-am dus sâmbătă la semifinala de Cupa Davis, adică de campionat mondial, între Rusia și Canada. La ora 17, când era în toi, în tribune erau trei mii de spectatori. Iar la un alt meci, mi se pare că Argentina cu Croația, au fost 15 spectatori”, a declarat, supărat omul de afaceri.

”Președintele federației internaționale ar trebui să demisioneze”

Președintele federației române de tenis a continuat atacul.

”Arată ca o tabără de refugiați. Este o parodie. Dacă ar avea ceva onoare, președintele federației internaționale, cel care a vândut aceste drepturi și nu știm pe unde sunt banii acum, ar trebui să demisioneze pe loc”, a mai spus Țiriac.

Din acest an, potrivit noului regulament, 18 echipe joacă în câte 6 grupe de câte trei. Câștigătoarele, și cele mai bune două echipe de pe locul doi merg mai departe, în sferturile de finală. În fiecare confruntare se joacă trei meciuri, două de simplu și unul de dublu. Până acum sistemul a fost total diferit. Cele 18 cele mai bune echipe făceau parte din Grupa Mondială, și luptau în sistem eliminatoriu, piramidal. Se disputau cinci meciuri, 4 la simplu și unul de dublu.

Citește și: UEFA reaprinde scandalul dintre Becali și Talpan! Ce a scris UEFA

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: