Redactia.ro
Home » Sport » Ion Țiriac nu a putut să-și pună planul în aplicare

Ion Țiriac nu a putut să-și pună planul în aplicare

Ion Țiriac nu a putut să-și pună planul în aplicare

Ion Țiriac nu a putut să-și pună planul în aplicare. Omul de afaceri își dorea ca turneul său de la Madrid să devină unul de Grand Slam, în locul celui de la Roland Garros.

Presa din Franța anunță că planul lui Ion Țiriac nu se va realiza. Fostul mare jucător de tenis a făcut toate demersurile pentru ca turneul de la Madrid patronat de el să devină unul de Grand Slam.

„Această ambiție a celor de la Madrid de a înlocui turneul de la Roland Garros ca al patrulea Grand Slam acum pare foarte departe de realitate. Turneul din Paris a decis în cele din urmă să se echipeze cu un acoperiș. Astfel se va putea asigura continuitatea jocului chiar și când vremea este proastă. Totuși, turneul de la Madrid este fără vreun dubiu, o prezență specială în calendar”, scriu cei de la WeSportFR.

Ion Țiriac nu a putut să-și pună planul în aplicare

Ion Țiriac a încercat de mai multă vreme să modifice statutul truneului său. Omul de afaceri i-a criticat pe francezi în repetate rânduri pentru deciziile luate.

„Nu vă dați seama că ați comis o mare greșeală când ați refuzat să vă mutați la Versailles, unde se putea face cel mai mare complex sportiv din lume. Treaba cu acoperișul e ridicolă! Aveți 200 de țări care transmit turneul și le spuneți că Roland Garros este singurul loc din lume unde nu se joacă atunci când plouă?”, spunea Ion Țiriac în urmă cu trei ani în presa din Franța.

Turneul de la Madrid a fost înființat în 2002. A debutat ca o competiție pentru jucătorii din ATP Masters Series. În 2009 s-a extins și pentru circuitul feminin. Șase ani s-a jucat pe Madrid Arena, apoi s-a construit Caja Magica sau „Manzanares Park Tennis Center”, complexul care găzduiește acum turneul. Terenul central care poartă numele fostului jucător Manolo Santana are o capacitate de 12.500 de locuri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: