Redactia.ro
Home » Știri » Ionel Lazăr, cântăreț de muzică populară, este în stare gravă în spital. I s-au găsit mai multe tumori și a fost operat a doua oară

Ionel Lazăr, cântăreț de muzică populară, este în stare gravă în spital. I s-au găsit mai multe tumori și a fost operat a doua oară

Ionel Lazăr, cântăreț de muzică populară, este în stare gravă în spital. Operat de două ori, i s-au găsit mai multe tumori

Ionel Lazăr, cântăreț de muzică populară, este internat în spital, iar starea lui ar fi gravă. El a fost diagnosticat cu tumori la nivelul rectului, vezicii urinare, plămâni și ficat. Mai multe persoane care îl cunosc și îl apreciată pe cântăreț s-au mobilizat pentru el în mediul online și cer ajutor în numele lui. Iată detalii.

Ionel Lazăr, cântăreț de muzică populară, este în stare gravă în spital. I s-au găsit mai multe tumori: „Viaţa mea e în mâinile lui Dumnezeu”

Ionel Lazăr are 47 de ani și e un cântăreț de muzică populară din Pitești, județ Argeș. El a fost diagnosticat cu tumori la nivelul rectului, ficatului, plămânilor și vezicii urinare, iar starea lui este gravă, conform Spynews. Un coleg de cântec și prieten a scris despre el în mediul online și tot acolo a publicat un filmuleț cu Ionel Lazăr. În video, se observă cum cântărețul de muzică populară stă pe un pat de spital și cântă, înconjurat de alți pacienți. Versurile melodiei pe care o cântă acesta sunt emoționante pentru că vorbesc despre boală și despre singura speranță a omului în astfel de situații.

„Am fost copil bolnăvior, Dumnezeu cu ajutor,

Am fost bolnav, eu la pat, Dumnezeu mi-a ajutat.

Mi-a dat zile să trăiesc, Maică Sfântă, îți mulțumesc…”

(…)

Doamne, ai grijă de mine, că nu are, Doamne, cine. Doamne, ai grijă de mine, că nu are, Doamne, cine… Numai tu, cu milă mare, scapi omul de supărare”.

„Slăbisem în ultimul timp, am crezut că e de la oboseală, nunţi, de la munca în gospodărie, dar era vorba despre o boală imprevizibilă pe care o duc de un an jumate. Am avut o tumoră pe care am descoperit-o foarte târziu. Când m-am operat, medicii au constatat că au apărut şi alte tumori la vezica urinară, pulmon şi ficat. Acum am fost operat a doua oară şi sunt pe patul spitalului Fundeni. Doamne, să mă fac şi eu bine, câte zile oi avea… viaţa mea e în mâinile lui Dumnezeu. De un an jumate n-am mai putut să dorm, acum mi-a făcut domnul doctor nişte calmante pentru somn”, a mărturisit cântăreţul pentru Star Popular.

„Ce o vrea Dumnezeu si doctorii”, a mai mărturisit Ionel Lazăr, conform sursei.

Alte persoane cer ajutor în numele lui.

„L -am ascultat la Radio Antena Satelor pe Ionel Lazăr. Mi-au dat lacrimile… Citez din memorie: Mă apreciază mulți, doamna Flori, am fost cu ei pe la televiziuni, dar și eu i-am ajutat, că mie nu mi-e rușine de muncă, muncesc de la 12 ani, că am fost copil amărât. Mă pricep la multe, le-am făcut treabă pe acasă, pe la restaurante… L-am crezut, nu avea motive să mintă, pentru el era o bucurie… Același Ionel Lazăr, bun la toate, are nevoie de ajutor!!! E singur și în dureri. Are nevoie de dumneavoastră, colegii lui de cântec și nu numai!”, a scris altcineva pe Facebook.

Ionel Lazăr, cântăreț de muzică populară, este în stare gravă în spital. Operat de două ori, i s-au găsit mai multe tumori
Foto: Facebook / Ionel Lazar Bebe (foto stânga) și Star Popular (foto dreapta)

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: