Redactia.ro
Home » Monden » Ionela din „Inimă de Țigan” a împlinit 23 de ani. Cu ce se ocupă acum actrița din celebrul serial

Ionela din „Inimă de Țigan” a împlinit 23 de ani. Cu ce se ocupă acum actrița din celebrul serial

GALERIE FOTO (2)

Pentru români, serialul „Inimă de Țigan” a fost una dintre cele mai de succes producții de televiziune. Fiecare episod a adus multă emoție, iar spectatorii i-au îndrăgit nespus pe actorii care au dat viață personajelor lor preferate. Printre aceștia se numără și Maria Panait, care pe atunci era doar un copil și interpreta o fetiță pe nume Ionela Mihai.

Ionela din „Inimă de Țigan” a împlinit 23 de ani. Cu ce se ocupă acum actrița din celebrul serial

Maria Panait a debutat pe micile ecrane pe când era doar un copil, însă a demonstrat că are un talent deosebit. A interpretat-o pe Ionela Mihai, nepoata lui Luca Stângaciu, adus la viață de Vlad Zamfirescu. Cei doi au colaborat foarte bine în fața camerelor de filmat, dar o carieră în actorie se pare că nu i-a surâs Mariei. A decis să urmeze un alt drum, iar acum este studentă la o facultate prestigioasă din țara noastră.

Din câte a povestit chiar ea, se pare că pentru viitorul său, facultatea cu specialitate în domeniul afacerilor a fost mereu singura opțiune. Și-a dorit acest lucru încă de când avea o vârstă foarte fragedă, iar acum este convinsă că a făcut cea mai bună alegere pentru ea. Pe viitor intenționează să-și deschidă propria afacere, așadar cunoștințele dobândite acum îi vor veni în ajutor negreșit,

„Sunt studentă la Academia de Studii Economice (ASE), Administrarea Afacerilor cu predare în limba engleză. De mică am vrut să merg la ASE. Am ales această facultate fiind convinsă că mă va ajuta, lucru care s-a și întâmplat. Toată lumea are nevoie de educație financiară. Am zis că nu vreau să fiu model, dar nu am zis niciodată că nu aș vrea să fiu designer. Acum m-am decis’, a spus ea pentru DCNews.

Maria Panait își ajută mama în afaceri

Atunci când nu este la facultate, Maria o ajută pe mama sa, creatoarea de modă Liza Paizan. A fost mereu implicată în afacerea familiei, de unde probabil s-a și născut dorința sa de a profesa în acest domeniu. Încă de mică, s-a deprins cu responsabilitățile și problemele care apar inevitabil într-o afacere, însă i-a plăcut să învețe și să evolueze.

„Noi suntem într-un business unde sunt foarte multe probleme. Ea este martoră la tot: și când dăm ratele la credit, și când ne împrumutăm, și când nu avem bani, și când avem, și când dăm taxele la stat. Ea simte toate frământările acestea fiind acolo. Câteodată este normal să i se pară foarte greu pentru că nu este un business foarte ușor de făcut’, a mărturisit mama Mariei pentru sursa citată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: