Redactia.ro
Home » Monden » Ionuț Bodi, regele Tik Tok-ului, are o amantă! Cine este femeia cu care o ”înșală” pe Alexandra

Ionuț Bodi, regele Tik Tok-ului, are o amantă! Cine este femeia cu care o ”înșală” pe Alexandra

GALERIE FOTO (3) Ionuț Bodi, regele Tik Tok-ului, are o amantă! Cine este femeia cu care o ”înșală” pe Alexandra

Ionuț Bodi, regele Tik Tok-ului, are o amantă! Se pare că relația soților Bodi nu arată prea bine după ultima despărțire, Ionuț fiind atras de altă femeie. 

Ionuț Bodi, regele Tik Tok-ului, are o amantă

După ce au trecut printr-o despărțire tumultoasă, Alexandra și Ionuț Bodi au deci să-și mai dea încă o șansă. Însă, este o răsturnare de situație în relația celor doi soți. Lucrurile scârțâie din nou între cei doi împărați ai Tik Tok-ului de la ”Acces Direct”, iar asta se observă cu ochiul liber în mesajele care au apărut pe contul lui Ionuț Bodi.

Recent, împăratul TikTok-ului, Ionuț Bodi, și-a făcut un cont nou pe platforma fenomen și a ajuns viral destul de repede. Astfel, unul din clipurile postate a venit cu un mesaj care i-a surprins pe fani. Se pare că Ionuț Bodi ar avea o amantă, pe nume Claudia, însă nu are de gând să renunțe nici la soția sa, Alexandra Bodi.

”Eu nu mă despart de @zeitaclaudia, dar nici de Alexandra o să fie iubita și Claudia o să fie amanta mea”, a scris Ionuț Bodi, reușind să ridice un mare semn de întrebare, potrivit spynews.ro.

Ionuț Bodi, regele Tik Tok-ului, are o amantă! Cine este femeia cu care o ”înșală” pe Alexandra

Ionuț Bodi, regele Tik Tok-ului, are o amantă! Ma mult, pe contul amantei de Tik Tok, Claudia susține că este logodită cu Ionuț Bodi, iar toate clipurile pe care le postează îi sunt dedicate acestuia. ”V-au plăcut dansurile mele? Uite băiete, uite așa! Meriți Ionuț să stai cu mine și să nu mă înșeli. @1ionuțbodioficial1”, este mesajul care a însoțit un clip video.

Ionuț Bodi, regele Tik Tok-ului, are o amantă! Cine este femeia cu care o ”înșală” pe Alexandra

Care a fost motivul despărțirii dintre cei doi

În urmă cu o lună, Alexandra și Ionuț Bodi au decis să se despartă. Fanii au fost șocați de decizia lor și au vrut neapărat să știe motivul.

Ionuț Bodi, regele Tik Tok-ului, are o amantă! Alexandra Bodi a venit cu explicația și a declarat că gurile rele și speculațiile care au apărut au fost cele care au dus la separarea de soțul său și chiar le-a promis celor care i-au făcut rău că îi va blestema și că lucurile nu vor rămâne așa.

”Ați reușit, oameni buni! Au reușit haterii și Ionuț s-a luat după lume. Nu știu ce se întâmplă, dar mi-a zis aseară că vine acasă și acum nu îmi mai răspunde la telefon! Vorbește cu haterii. Nu știu cu cine vorbește, lume, dar au reușit haterii să ne despartă, ok! Eu pot să stau și singură să-mi văd de viața mea, de copilul meu! Dar haterii o să se bucure, că nu au ce altceva să facă! Vă mulțumesc, dragii mei! Multă sănătate vă doresc”, a fost unul dintre mesajele transmise de Alexandra Bodi pe Tik Tok.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: