Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani au făcut Alexandra și Ionuț Bodi din Tik-Tok. Cei doi soți au recunoscut totul

Câți bani au făcut Alexandra și Ionuț Bodi din Tik-Tok. Cei doi soți au recunoscut totul

Alexandra și Ionuț Bodi sunt două personaje extrem de virale pe Tik-Tok. Miile de vizualizări pe care le au la postările lor le-au făcut faimoși și sunt cunoscuți acum drept ”Regii Tik-Tok-ului”. Ei au dezvăluit în cadrul emisiunii Acces Direct câți bani fac din aplicație.

Câți bani au făcut Alexandra și Ionuț Bodi din Tik-Tok

Alexandra și Ionuț Bodi, cunoscuți drept „Regii Tik-Tok-ului” au mii de vizualizăril la postările lor. Aplicația i-a făcut faimoși în toată țara și mulți se gândesc la faptul că ar avea de câștigat sume mari de bani din aceasta. Cei doi soți au clarificat situația, transmite cancan.ro.

Alexandra Bodi a mărturisit că a descoperit Tik-Tok-ul pe Facebook. A decis ca împreună cu soțul ei să își facă un cont, iar acolo au postat primul filmuleț cu un dans. De altfel, femeia a negat că ar avea de câștigat bani din Tik-Tok.

„Ne uitam pe Facebook. Am văzut aplicația de TikTok și am zis să facem și noi glume. Când am descărcat-o am început să facem filmulețe de plăcere, nu să câștigăm bani. Primul filmuleț a fost cu dans. (…) Nu am făcut niciun ban din TikTok”, a spus Alexandra Bodi la „Acces Direct”.

Alexandra și Ionuț Bodi au primit cadouri fabuloase din partea susținătorilor de pe TikTok. O surpriză incredibilă a venit din străinătate - WOWBiz

Totodată, Ionuț Bodi, soțul Alexandrei, a menționat că el este cel care gândește postările, în așa fel încât să-i facă pe oameni să râdă. Ionuț Bodi a spus și că el mai pleacă în străinătate la muncă, atunci când poate, iar soția sa lucrează  cu ziua.

„Este ideea mea. Îmi place, pentru că pot să fac lumea să râdă. (…) Eu am lucrat prin Spania, Olanda, Belgia când e perioada, când nu, stăm acasă. Ea nu lucrează decât cu ziua”, a transmis soțul Alexandrei Bodi.

”Regii Tik-Tok-ului” au stat despărțiți

Deși pare că se înțeleg foarte bine, ”Regii Tik-Tok-ului” au avut și momente de cumpănă. Alexandra Bodi s-a filmat cu ochii în lacrimi, fiind supărată că soțul a părăsit-o, din cauza haterilor, potrivit afirmațiilor sale.

Bună, dragii mei, îmi cer mii de scuze! Asta este. Nu mă interesează cine mă vorbește de rău! Nu mă interesază! Pe mine să nu mă mai promovați, pentru că nu mai are rost! Promovați-l doar pe Ionuț. El este în Moldova! Eu nu mai am nicio… Nu mai vreau să fiu promovată deloc, să fiu înjurată pe nedreptul meu. Oricum îmi cer mii de scuze! Asta este!”, spunea Alexandra Bodi pe Tik-Tok.

Regina Tik Tok-ului s-a despărțit de soțul său!

De altfel, femeia recunoașe și că aplicația ar fi dus la despărțirea lor. Totodată, a promis și că îi va blestema pe toți răufăcătorii.

”Bună dimineața. Uitați aici, pe Tik Tok! Tik Tok-ul ăsta a reușit să ne despartă. O să fie bine. Eu nu o să mor. Ionuț să rămână cu Tik Tok-ul, nu știu. Dar nu mă interesează de ce s-a postat! Au postat mulți alții care sunt șmecheri și hoți ca să câștige bani! Au reușit să ne despartă. Bravo lor, haterilor! Bravo vouă! Pentru asta o să plătiți și voi cu vârf și îndesat! Aveți grijă! Vă voi blestema pe toți!”, a mai completat Alexandra Bodi supărată.

Despărțirea nu a durat decât câteva zile și s-au împăcat. Ionuț Bodi s-a întors acasă la familie și au făcut sărbătorile împreună. Alexandra și Ionuț Bodi au doi copii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: