Redactia.ro
Home » Monden » Ionuț Cercel a deschis ușa casei sale pentru fanii lui! Cum arată locuința artistului

Ionuț Cercel a deschis ușa casei sale pentru fanii lui! Cum arată locuința artistului

Ionuț Cercel a deschis ușa casei sale pentru fanii lui! Cum arată locuința artistului

Ionuț Cercel a deschis ușa casei sale pentru fanii lui! În prima ediție a emisiunii Acces Direct, artistul și-a arătat locuința de lux tuturor.

Ionuț Cercel a deschis ușa casei sale pentru fanii lui

Ionuț Cercel este cunoscut de toată România. Manelistul care la vârsta copilăriei cânta cu greii muzicii a ajuns acum soț și tată, dar și un compozitor pe cinste. Mai mult decât atât, pe lângă familie și carieră, cântărețul se laudă și cu o casă de milioane, care se învârte după soare.

Ionuț Cercel, cunoscutul cântăreț, și-a pus sufletul pe tavă la emisiunea Acces Direct și a deschis ușa casei sale pentru toți fanii lui. Aceștia au fost șocați când au văzut locuința de lux în care trăiește apreciatul manelist. Spre surprindere tuturor, Ionuț Cercel nu locuiește în vreo vilă, ci într-un apartament, în care a investit foarte mulți bani, dar și sentimente, căci este amenjat exact așa cum a visat, scrie spynews.ro.

”Eu cred că este o casă destul de modestă. Este un apartament cu 120 de metri pătrați, consider că este de ajuns pentru mine, soția și cei doi copii. Livingul este preferatul meu, căci aici am și pianul, aici cânt și compun”, a spus Ionut Cercel în cadrul emisiunii ”Acces Direct”.

După un tur amănunțit al casei, Ionuț Cercel a povestit întregii lumi cum a ajuns să fie atât de cunoscut. Acest s-a născut cu talent și pasiune pentru muzică, căci a luat primul contact cu lumea artistică la vârsta de patru ani. Iar acum își dorește ca ceea ce a făcut tatăl lui pentru el să facă și el pentru fiul lui, care îi calcă pe urme.

”Avem patru ani când am luat legătură cu muzica. Am mers la un magazine de jucării și eu nu mă uitam la mașini, mă uitam la tobe, pian, acordeon, de atunci iubesc muzica. Atunci tata a rămas surprins plăcut și i-a spus mamei mele că nu-I vine să creadă că la patru ani vreau instrumente muzicale, nu jucării. Și acum copilul meu, la doi ani, îmi spune că vrea muzică. Mai aștept până face patru ani să fac cu el ce a făcut tatăl meu cu mine”, a mai adăugat manelistul.

De ce nu mai cântă Ionuț Cercel

Ionuț Cercel, copilul minune al muzicii de petrecere, a dispărut subit din lumina reflectoarelor, din cauza unor probleme de sănătate cu care s-a confruntat. Probleme din cauza căruia nu a mai avut voie să cânte deloc. Acesta a dezvăluit că încă trece prin momente destul de dificile, deși au trecut deja câțiva ani de când a fost sfătuit de medici să întrerupă activitatea artistică, pentru a-și proteja vocea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: