Redactia.ro
Home » Monden » Ionuț Dolănescu reacționează la zvonurile despre Maria Ciobanu. Ce declarații a făcut artistul

Ionuț Dolănescu reacționează la zvonurile despre Maria Ciobanu. Ce declarații a făcut artistul

Ionuț Dolănescu, decizie drastică din cauza coronavirusului.

Ionuț Dolănescu a făcut recent dezvăluiri emoționante despre starea de sănătate a mamei sale, Maria Ciobanu, în vârstă de 87 de ani. Într-un interviu, acesta a infirmat zvonurile false despre moartea cântăreței, subliniind că Maria Ciobanu este într-o stare de sănătate bună și „cu mintea întreagă”. Ionuț Dolănescu a exprimat revolta față de aceste informații eronate și a relatat că mama sa s-a aflat în România pentru a-l susține la evenimente culturale, inclusiv la un festival în cinstea tatălui său, Ion Dolănescu.

Maria Ciobanu, în România la 87 de ani

Maria Ciobanu, cunoscută drept una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară din România, a fost recent în centrul atenției din cauza unor zvonuri false legate de moartea sa. Ionuț Dolănescu a răspuns prompt acestor informații, afirmând că mama sa este „cu mintea întreagă” și că a avut recent mai multe activități publice în România, inclusiv participarea la Festivalul „Ion Dolănescu”. Acolo, Maria Ciobanu a jucat un rol important ca președinte onorific al juriului.

În ciuda vârstei înaintate, Maria Ciobanu rămâne activă și implicată în viața culturală. La festivalul dedicat regretatului soț al său, Ion Dolănescu, ea a fost o prezență marcantă și apreciată de public, demonstrând astfel că este într-o stare bună de sănătate, contrar zvonurilor care circulau în presă.

Ionuț Dolănescu critică informațiile false

Ionuț Dolănescu a vorbit deschis despre dezgustul pe care îl simte față de zvonurile legate de moartea mamei sale. El a criticat dur sursele de informare care au răspândit aceste minciuni, descriind situația drept „strigătoare la cer”. Potrivit artistului, asemenea știri false nu fac altceva decât să provoace durere și confuzie în rândul familiei și al publicului, fiind extrem de dăunătoare atât pentru persoanele vizate, cât și pentru cei apropiați lor.

Ionuț a mai subliniat că Maria Ciobanu continuă să primească un sprijin enorm din partea fanilor, iar familia sa face tot posibilul să o protejeze de astfel de atacuri nefondate. El a îndemnat publicul să nu mai acorde atenție acestor zvonuri și să aștepte doar informații confirmate din surse oficiale.

Aș dori să menționez că mama este bine, sănătoasă, mulțumim Domnului că are mintea întreagă, este lucidă, mobilă, are 87 de ani, nu sunt puțini ani. Este strigător la cer să se anunțe moartea Mariei Ciobanu, nu sunt de acord cu aceste zvonuri, care induc publicul în eroare. Ea va mai rămâne în România.

Nu știu când se va întoarce în America, recent a venit sora mea din Los Angeles, cred că a vrut să o ia pe mama înapoi, săptămâna viitoare vor decide ce și cum. Iar în luna noiembrie voi pleca și eu peste Ocean, sunt și cetățean american, dețin acolo și o proprietate., a spus Ionuț Dolănescu, pentru Click!

Activitatea culturală a Mariei Ciobanu continuă

În ciuda speculațiilor din presă, Maria Ciobanu rămâne o figură activă în peisajul cultural românesc. La Festivalul „Ion Dolănescu”, ea a impresionat publicul și juriul deopotrivă cu prezența sa energică și implicarea în promovarea muzicii populare. Ionuț Dolănescu a menționat că mama sa este foarte atașată de publicul românesc și că, în ciuda faptului că locuiește în Statele Unite, se întoarce cu drag în România pentru evenimente culturale importante.

Maria Ciobanu a fost mereu o sursă de inspirație și un model pentru generațiile de artiști care au urmat-o. Cu o carieră strălucită de decenii în muzica populară românească, ea a lăsat o amprentă puternică asupra culturii naționale, iar susținerea ei continuă pentru promovarea folclorului românesc este un testament al pasiunii și dedicației sale față de această artă.

În concluzie, Ionuț Dolănescu a subliniat că Maria Ciobanu este într-o stare de sănătate bună și că aceste zvonuri răutăcioase nu fac altceva decât să denatureze realitatea. Familia Dolănescu își continuă activitatea artistică, fiind hotărâtă să păstreze vie moștenirea culturală a României, în ciuda tuturor obstacolelor.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: