Redactia.ro
Home » Monden » Ionuț Dolănescu și soția sa, infectați cu COVID-19. Cum se simt cei doi

Ionuț Dolănescu și soția sa, infectați cu COVID-19. Cum se simt cei doi

Ionuț Dolănescu și soția sa, infectați cu COVID-19

Ionuț Dolănescu și soția sa au anunțat în urmă cu puțin timp că au fost confirmați pozitiv cu coronavirus. Fiul Mariei Ciobanu și a lui Ion Dolănescu a povestit în direct cum a aflat și cum se simte. Artistul și soția sa, Doinița, vor sta în izolare la domiciliu timp de 14 zile, după care vor efectua din nou un test COVID.

Ionuț Dolănescu și soția sa, infectați cu COVID-19. Cum se simt cei doi

Fiul Mariei Ciobanu și a lui Ion Dolăneascu a aflat că are coronavirus. Ionuț Dolănescu a vorbit în exclusivitate la Antena 3, că el și soția sa au fost infectați cu COVID-19. Conform acestuia, deoacamdată starea sa de sănătate este bună, și niciunul dintre ei nu prezintă simptome specifice coronavirusului. Interpretul de muzică populară și soția sa urmează să stea 14 zile în izolare. „Din fericire, cred că este o formă uşoară. Nu am simptome, nu am febră. Suntem bine şi eu şi soţia mea. Din păcate, ni s-au zădărnicit planurile pentru că noi, astăzi, ar fi trebuit să fim în SUA, să luăm urnele cu asalt şi să votăm în calitate de cetăţeni americani. Nu aveam simptome, doar că am simţit nevoia să fac acest gest, ştiind că plec peste hotare. În seara zilei de vineri am fost sunat de la spital, mi s-a spus că suntem pozitivi’, a spus artistul.

Ionuț Dolăneascu are COVID19

Artistul în vârstă de 48 de ani se află în izolare alături de soția sa, Doinița, care a fost testată pozitiv cu COVID-19. Din cauza acestei situații planurile lor au fost date peste cap, cei doi trebuiau să se întoarcă în Statele Unite ale Americii, iar artistul trebuia să-și lanseze un nou album. Din nefericire, Ionuț și Doinița vor rămâne în izolare 14 zile la domiciliu, urmând să facă un test COVID. „Trebuia să şi lansez, zilele următoare, un nou album, dar nu se mai poate întâmpla. Stăm în carantină 14 zile pentru că vineri am fost testați pozitiv”, a mai spus artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: