Redactia.ro
Home » TV » Câți copii are Maria Ciobanu. Mulți nu știau că Ionuț Dolănescu are două surori

Câți copii are Maria Ciobanu. Mulți nu știau că Ionuț Dolănescu are două surori

GALERIE FOTO (5) Maria Ciobanu si Ion Dolanescu

Cântăreața de muzică populară, Maria Ciobanu a fost una dintre cele mai frumoase artiste din România și a avut parte de povești de dragoste cum numai în filme vezi. Se pare că prin viața artistei au trecut mai mulți bărbați, aceasta având și două fete, în afară de Ion Dolănescu, rodul iubirii dintre ea și regretatul artisti, Ion Dolănescu.

Câți copii are Maria Ciobanu

Maria Ciobanu, în vârstă de 82 de ani a avut o viață amoroasă interesantă și plină de poveste. În tinerețea ei, Maria Ciobanu avea să se iubescă cu regretatul artist de muzică populară, Ion Dolănescu.

Aceasta declara într-un interviu că l-a plăcut pe Ion Dolănescu ca artist, dar nu ca bărbat. În perioada în care Dolănescu îi făcea curte frumoasei artiste, aceasta era căsătorită cu Florea Burnea, cu care a avut o fiică, Camelia.

Nu-l băgam în seamă, dar îmi plăcea cum cântă. În acea perioadă lansase câteva cântece frumoase, precum: „Nu sunt bolovani pe drum”. Îmi plăcea cum cântă, dar, de ce să nu recunosc, nu-mi plăcea ca bărbat”, povestea Maria Ciobanu.

Artista a precizat că nu s-a înțeles cu tatăl Leontinei, prima fiică pe care a avut-o împreună cu un bărbat din satul ei natal, apoi s-a căsătorit cu tatăl Cameliei, care era foarte gelos.

Conform artistei, Ion Dolănescu i-a făcut curte timp de trei ani, iar după un timp cei doi s-au îndrăgostit. Ulterior, Maria Ciobanu a divorțat și s-a căsătorit cu marele artist, iar între timp s-a născut fructul iubirii dintre cei doi, Ionuț.

Maria Ciobanu are trei copii

Leontina Văduva, Camelia Ciobanu și Ionuț Dolănescu sunt cei trei urmași ai căntăreței de muzica populară, Maria Ciobanu.

Leontina Văduva, în vârstă de 59 de ani este soprană în Franța, dar în tinere a cântat muzică populară, precum mama ei. De multe ori cele două cântau în concerte sau emisiuni de televiziune, la aceea vreme fiind cunoscută cu numele de Liliana Ciobanu.

Între timp, Leontina a descoperit muzica de operă și a decis să studieze canto clasic.

Camelia Ciobanu, în vârstă de 51 de ani este fiica mijlocie a artistei Maria Ciobanu, cu care și locuiește în America. Camelia este rodul iubirii dintre ea și Florea Burnea din Ansamblul Ciocărliei.

Fiica mijlocie a cântăreței este stabilită în America de mulți ani, fiind căsătorită a treia oară cu americanul Robert Saltz cu care are împreun un băiat. De asemenea, aceasta mai are o fiică în vârstă de 23 de ani și un băiat din căsătoriile anterioare.

Ionuț Dolănescu în vârstă de 48 de ani este fiul Mariei Ciobanu cu regretatul Ion Dolănescu. Ionuț a călcat pe urmele părinților lui, făcându-i pe amândoi mândri.

În prezent, artista este căsătorită cu Mircea Cîmpeanu, fostul soț al artistei Ileana Sărăroiu.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: