Redactia.ro
Home » Monden » Ce transformare! Cum arată acum Ionuț Dolănescu

Ce transformare! Cum arată acum Ionuț Dolănescu

GALERIE FOTO (8)Ce transformare! Cum arată acum Ionuț Dolănescu

Cum arată acum Ionuț Dolănescu. Fiul regretatului cântăreț, Ion Dolănescu a ajuns de nerecunoscut. Dar nu în sensul rău, ci în sensul bun. Ionut Dolănescu a fost fotografiat în timp ce retrăgea bani de la un bancomat.

Ce transformare! Cum arată acum Ionuț Dolănescu

Conform Tacataca.ro, Ionuț Dolănescu duce o viață bună! Celebrul cântăreț s-a îngrășat  și a albit considerabil, dar cu toate astea, artistul apre ca o duce foarte bine cu banii. Artistul a retras din cont o sumă însemnată de bani. Ulterior, cântărețul a plecat spre casa tatălui său. Ionuț Dolănescu și Dragoș Dolănescu, s-au judecat timp de 8 ani pentru averea tătălui lor. În cele din urmă, cei doi frați au ajuns în sala de judecată.

Cum arata casa lui Ionut Dolanescu

Ionuț Dolănescu e pasăre rară prin România, fiindcă, deși are casă aici, petrece cea mai mare parte a anului în SUA, țara de adopție. Pe tărâm american, cântărețul duce o viață de invidiat.

Ca și mama lui, apreciata interpretă Maria Ciobanu, care s-a mutat alături de Camelia Filip, sora solistului, în Los Angeles, California, Ionuț a fost convins de familia să investească într-o casă pe teritoriu american, pe care a dat circa 250.000 dolari.

“Îmi iubesc țara nespus, însă, pentru viitorul copiilor mei, Statele Unite reprezintă o opțiune mult bună. Este mai tot timpul cald, iar spre bucuria copiilor mei, lângă noi se află unul dintre cele mai mari parcuri de distracții din lume, Walt Disney World”, ne-a declarat Ionuț, care e atât de mândru este de costumul popular românesc, încât se îmbracă în ie cu brâu la toate întâlnirile și petrecerile românilor inclusiv la slujbele bisericii ortodoxe din oraș!

Oricât ar fi de ocupat cu cariera – până la urmă, el aduce bani în casă și asigură viața în lux a întregii familii -, Ionuț e foarte atent cu educația celor mici. “Iancu este prea mic pentru cursuri, va împlini trei ani, însă Ioana Maria și Vlad Ionuț sunt înscriși la școală, în Celebration, Orlando, să învețe limba engleză și să se familiarizeze cu sistemul de învățământ american.

Etichete: