Redactia.ro
Home » Sport » Ionuț Popa nu a renunțat la dragostea sa! Ce se întâmplă acum cu antrenorul

Ionuț Popa nu a renunțat la dragostea sa! Ce se întâmplă acum cu antrenorul

Ionuț Popa, spital,

De aproape un an, Ionuț Popa a trecut prin momente grele din cauza afecțiunii pe care o are. A fost nevoie să renunțe la antrenorat dar a fost mereu aproape de fotbal.

Ionuț Popa a suferit un stop cardiorespirator, a intrat în comă și a fost dus de urgență la Spitalul Județean din Arad. În ciuda problemelor medicale pe care le-a avut în ultima perioadă, tehnicianul nu a uitat niciodată de marea sa dragoste. Fotbalul. Una dintre echipele de care a rămas legat sufletește este Poli Iași, pe care a pregătit-o în trei mandate. Actualul antrenor al moldovenilor, Mircea Rednic a spus că Ionuț Popa urmărea toate meciurile echipei.

„De când am venit la Iaşi, am vorbit cu el după fiecare meci. M-a încurajat în permanenţă, a fost alături de mine. E un luptător, sper să reuşească să treacă peste aceste momente. Să ne rugăm cu toţii pentru el!”, a declarat Mircea Rednic, la o conferință de presă.

Ionuț Popa, în stare gravă

Medicii spun că starea antrenorului de 67 de ani este foarte gravă. Are o tumoră la cap, iar aceasta nu mai poate fi operată. Ionuț Popa se confruntă cu probleme grave medicale de mai bine de un an. A fost nevoit să renunțe la contractul pe care îl avea și a mers la mai mulți medici pentru a afla ce are. Suporterii echipelor pe care le-a antrenat au strâns atunci bani pentru a-l ajuta pe antrenor. Gigi Becali a declarat și el că îl va ajuta cu bani, dar se pare aceștia nu au ajuns niciodată la Ionuț Popa.

“Mă simt ca un om bolnav, dar poate că asta îmi este soarta. Nici eu nu știu dacă se mai pot face multe pentru mine. Din păcate medicii nu îmi pot face operația la cap, iar acest lucru îmi complică mult starea de sănătate. Încă nu am primit sprijin de la Gigi Becali. Nu sunt supărat pe el. Nu l-a sunat nimeni din familia mea. El a afirmat că e dispus să mă ajute. O să mă consult cu familia și o să văd dacă e cazul să mergem la spitalul lui Gigi Becali”, declara Ionuț Popa pentru Prosport, în luna ianuarie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: