Redactia.ro
Home » Sport » Ipoteză bombă! Un miliardar celebru vrea să cumpere AC Milan!

Ipoteză bombă! Un miliardar celebru vrea să cumpere AC Milan!

Ipoteză bombă! Un miliardar celebru vrea să cumpere AC Milan!

Ipoteză bombă! Al treilea bogat al lumii vrea să cumpere clubul AC Milan. Este vorba despre francezul Bernard Arnault, care are o avere de 103 miliarde de dolari.

Miliardarul francez se pare că este dispus să scoată oricât din buzunare pentr a-și îndeplini visul, scrie presa din Spania. Să cumpere echipa AC Milan și să-i aducă pe Pep Guardiola și Leo Messi. Bernard Arnault, în vârstă de 70 de ani deține firme de renume printre care Louis Vuitton și Sephora, dar este și un mare colecționar de artă. În acest moment, clubul din Seria A este deținut de concernul Elliott. Americanii au preluat clubul de la chinezul Li Yonghong, care avea datorii uriașe către fondul american, aproape 32 de milioane de euro. Visul lui Bernard Arnault s-ar putea îndeplini, dar jurnaliștii sunt sceptici în privința aducerii la echipă a lui Messi și Guardiola. Spaniolii de la Barcelona sunt convinși că argentinianul își va încheia cariera la ei, iar Pep Guardiola și-a exprimat dorința de a continua pe banca englezilor de la Manchester City.

AC Milan, palmares de invidiat

Ac Milan este unul dintre celec mai cunoscute cluburi din lume. A fost fondat cu 120 de ani în urmă. Echipa din Serie A are un palmares de invidiat. A câștigat de 7 ori Liga Campionilor, de 18 ori Campionatul Italiei, de 5 ori Cupa Italiei și de 7 ori Supercupa Italiei. La acestea se mai adaugă un titlu la Campionatul Mondial al Cluburilor, 3 Cupe Intercontinentale și 5 Supercupe ale Europei. În acest sezon italienii nu au mers foarte bine. Au reușit doar cinci victorii din 14 meciuri. În acest moment sunt pe locul 11 cu 17 puncte.

Citește și: Ianis Hagi vrea să plece de la Genk! Își caută altă echipă!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: