Redactia.ro
Home » Sport » Ianis Hagi vrea să plece de la Genk! Își caută altă echipă!

Ianis Hagi vrea să plece de la Genk! Își caută altă echipă!

Ianis Hagi vrea să plece de la Genk

Ianis Hagi vrea să plece de la Genk. Românul este din ce în ce mai nemulțumit de situația sa și este decis să-și caute altă echipă. Sau cel puțin așa susțin jurnaliștii belgieni.

Potrivit celor de la Voetbal24, Ianis Hagi așteaptă perioada de mercato pentru a putea pleca de la Genk. Românul este nemulțumit că antrenorul Hannes Wolf îi oferă foarte puține șanse să joace. La fel s-a întâmplat și cu fostul tehnician, care în cele din urmă a fost demis. În vară când s-a transferat totul părea că merge bine. A prins prima echipă de câteva ori. Apoi, aparițiile sale au fost din ce în ce mai rare. Totuși, în urmă cu 4 zile, Ianis a jucat titular în meciul cu St. Truiden și și-a ajutat echipa la gol. La o minge trimisă în careu, Ianis a încercat să intervină iar reluarea sa a fost deviată în gol de coechipierul său Samata. Până cum românul a bifat 14 meciuri pentru belgieni, în toate competițiile. A marcat de trei ori și a oferit trei assist-uri.

Hagi a ajuns la Genk în vara lui 2019

Ianis Hagi s-a transferat de Genk în vara acestui an, de la Viitorul Constanța, după ce s-a remarcat la Campionatul European de tineret. Suma transferului a fost 4 milioane de euro. În momentul în care a decis să joace în Belgia, Viitorul a avut oferte mult mai bune pentru jucător de la cluburi mari din Europa.

„Au fost mai mulţi factori pe cer i-am luat în considerare. Ianis a luat decizia şi noi am ţinut cont de ea. Antrenorul mi-a spus că-l doreşte foarte mult pe Ianis. Aşa cum l-au vrut şi celelalte echipe. Noi n-am ales banii. Era o ofertă de 3-4 ori mai mare venită din Rusia. Viaţa e făcută din oportunităţi şi decizii. Jucătorul îşi dorea foarte mult acest lucru, iar noi am fost de acord cu el. Nu există garanţia că Ianis va juca. Jucătorul a fost dorit şi atât. Nu există garanţii”, declara Gică Hagi, la Telekom Sport în momentul în care fiul său s-a transferat în Belgia.

Citește și: Gigi Becali a făcut lista! Cine pleacă de la FCSB!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: