Redactia.ro
Home » Știri » Ipoteză șocantă! Unul din cei 7 tineri din Vaslui ajunși la pușcărie după ce au violat o fată era, de fapt, virgin

Ipoteză șocantă! Unul din cei 7 tineri din Vaslui ajunși la pușcărie după ce au violat o fată era, de fapt, virgin

Toată România a intrat în stare de șoc câna a auzit cazut celor 7 tineri violatori din Vaslui, toți cu vârste între 17 și 27 de ani, care au supus la chinuri groaznice o fată, faptă pentru care toți au primit ani grei de închisoare. La fel de șocant este și că unul dintre cei ajunși după gratii vrea acum să dea în judecată statul român, pentru că ar fi fost închis virgin!

Cei 7 violatori din Vaslui au batjocorit-o fără milă pe Raluca Munteanu, în urmă cu câțiva ani. Fata a rămas de mai multe ori inconștientă pe parcursul violului, însă tinerii nu au lăsat-o în pace nici atunci, stropind-o cu alcool pentru a o trezi.

Ipoteză șocantă în cazul celor 7 violatori din Vaslui

Oribilele fapte s-au petrecut acum mai bine de 6 ani, însă iese la iveală o ipoteză șocantă! Se pare că unul dintre cei șapte violatori ar fi fost virgin, iar fata batjocorită a fost prima femeie din viața lui. Ioan Surleac, căci despre el este vorba, vrea acum să dea statul în judecată pentru că, după cum spune el, este singurul virgin condamnat de viol.

Surleac, virgin după viol

Ioan Surleac a primit cinci ani și opt luni în spatele gratiilor, însă acum tânărul vrea să de statul în judecată. Acesta ar deține un certificat medico-legal prin care atestă că după momentul violului el încă era virgin.

Surleac spune că este singurul virgin din Europa care a ajuns să fie închis pentru viol.

Potrivit acuzațiilor din dosarul de caz, Surleac ar fi întreținut cu victima doar relații sexuale orale, iar fecioria fetei nu ar fi fost afectată nici după viol.

„Surleac a fost singurul violator din Europa care a fost virgin. Acesta este adevărul. Am înțeles că acum a vorbit cu avocații și dă statul în judecată, la Drepturile Omului. La control, atunci când l-au examinat la pușcărie, a ieșit virgin. El e singurul din lume condamnat de viol și era virgin. Așa a fost. Acum este în Italia. Încearcă să-și construiască o viață nouă”, a declarat pe marginea cazului Radu Beligan, primarul comunei Văleni, acolo unde s-a întâmplat teribila faptă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: