Redactia.ro
Home » Știri » ÎPS Teodosie i-a îndemnat pe credincioși să nu se vaccineze. „Sunteți apărați de Constituția țării și de legile europene”

ÎPS Teodosie i-a îndemnat pe credincioși să nu se vaccineze. „Sunteți apărați de Constituția țării și de legile europene”

ÎPS Teodosie i-a îndemnat pe credincioși să nu se vaccineze

ÎPS Teodosie i-a îndemnat pe credincioși să nu se vaccineze. Ierarhul Tomisului le-a spus credincioșilor să nu se imunizeze împotriva coronavirusului, susținând că aceștia vor fi apărați de Constituția țării. Mai mult, IPS Teodosie a declarat că nu este vaccinat anti-COVID-19 pentru că are anumite alergii.

ÎPS Teodosie i-a îndemnat pe credincioși să nu se vaccineze. „Sunteți apărați de Constituția țării și de legile europene”

ÎPS Teodosie i-a îndemnat pe credincioși să nu se vaccineze. În timp ce autoritățile trag un semnal de alarmă cu privire la creșterea numărului de cazuri de coronavirus, și le cer românilor să se vaccineze pentru a nu se îmbolnăvi, ierarhul Tomisului le recomandă să nu se imunizeze. În cadrul unei emisiuni tv, ÎPS Teodosie a îndemant credincioșii să nu meargă să se vaccineze. De asemenea, acesta a spus că în cazul în care certificatul verde ar deveni obligatoriu, creștinii să apeleze la justiție. „Este o frământare foarte intensă a oamenilor care nu acceptă vaccinul, mai ales că nu-i asumat de nimeni şi are urmări negative. Nu vă speriaţi. Sunt foarte mulţi avocaţi care vor să vă apere. Aveţi tot dreptul de a alege”, a declarat ISP Teodosie.

ÎPS Teodosie nu este vaccinat, invocând motivul că are anumite alergii care nu-i permit să se imunizeze. „Vaccinul nu este obligatoriu şi mai ales este un vaccin care e făcut în pripă. De aceea sunt în fiecare zi surprize pentru că trebuie să fie pregătiţi oamenii, sunt oameni cu anumite afecţiuni care, datorită vaccinului, iată, cedează, unii mor, alţii paralizează şi trebuie să fim atenţi. Noi nu suntem medici ca să recomandăm vaccinul. Ar fi o depăşire a cunoştinţelor şi atribuţiilor noastre”, a adăugat preotul.

La începutul anului, ÎPS Teodosie era de acord cu vaccinul anti-COVID-19

După ce a sfidat luni în șir restricțiile împotriva coronavirusului, arhiepiscopul Tomisului declara la începutul acestui an că este de acord cu vaccinul anti-COVID-19. Înaltul prelat îi îndemna pe oameni să se vaccineze, susținând că înainte nu fusese informat suficient despre acest subiect. Ierarhul Tomisului este de părere că nu are de ce să se vaccineze, susținând cu tărie că se împărtășeste zilnic și nu se va îmbolnăvi. „Sunt într-un studiu foarte bun și am gânduri pozitive. Am dobândit niște cunoștințe, pe care nu le aveam, de la cineva care a studiat îndelung. Și nu am fost informați, maine voi fi mai informat și vă voi spune”, le-a spus atunci Teodosie jurnaliștilor.

ÎPS Teodosie susține că nu se îmbolnăvește, mărturisind că nu se va vaccina. „Nu, că am alergii şi nu mă vaccinez. Nu am de ce că nu mă îmbolnăvesc. (…) Vaccinul nu este obligatoriu. Chiar l-am auzit pe domnul preşedinte şi ieri. Nu este obligatoriu şi mai ales că este un vaccin care e făcut în pripă. De aceea sunt în fiecare zi surprize pentru că trebuie să fie pregătiţi oamenii, sunt oameni cu anumite afecţiuni care datorită vaccinului, iată, cedează, unii mor, alţii paralizează şi trebuie să fim atenţi. Noi nu suntem medici ca să recomandăm vaccinul. Ar fi o depăşire a cunoştinţelor şi atribuţiilor noastre”, declara IPS Teodosie în urmă cu câteva luni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: