Redactia.ro
Home » Stil de viață » Ireal ce a găsit o femeie în orez. Ți se întoarce stomacul “Am aruncat tot”

Ireal ce a găsit o femeie în orez. Ți se întoarce stomacul “Am aruncat tot”

gatit

În timp ce gătea cu grijă pentru cei cinci copii ai săi, o femeie a avut parte de un moment extrem de neplăcut. Ceea ce părea a fi o cină obișnuită de risotto, pregătită cu ingrediente achiziționate de la al doilea cel mai mare lanț de supermarketuri din Regatul Unit, a devenit un adevărat șoc atunci când și-a dat seama că ceva neașteptat se mișca în tigaie.  

O descoperire tulburătoare în tigaie

În timp ce amesteca boabele de orez pentru risotto, femeia a observat cu groază că în tigaie se mișcau câteva târâtoare mici. Cu o privire atentă, a numărat șapte insecte care își făcuseră loc în mâncarea destinată copiilor săi. Această descoperire neașteptată a fost de-a dreptul șocantă și a generat o reacție imediată de repulsie.

Cu vârsta de 49 de ani, femeia a povestit că imaginea insectelor în mâncarea pe care urma să o servească copiilor ei i-a provocat o senzație de greață instantanee. Cu toate că produsele folosite în prepararea risotto-ului erau în termenul de valabilitate și aveau data de expirare stabilită pentru 26 iulie al anului viitor, femeia a luat o decizie imediată și drastică. Ea a aruncat întreaga mâncare la gunoi, neputând să accepte prezența insectelor în preparatul destinat familiei sale, conform Mirror.co.uk.

Răspunsul supermarketului

Când m-am uitat la farfurie nu mi-a venit să cred ce am văzut. Era plin de insecte și mi s-a făcut rău. A trebuit să arunc totul la gunoi. Tot ce mi-au spus a fost că le pare rău că mi-au stricat seara și mi-au oferit un voucher de cinci lire sterline ca despăgubire.„, a declarat femeia.

În urma acestui incident dezagreabil, femeia a luat legătura cu lanțul de supermarketuri de unde își achiziționase ingredientele. Cu toate că s-a așteptat la o reacție mai promptă și mai compătimitoare, răspunsul primit a fost sub așteptări. Singura compensație oferită de Sainsbury’s a fost un voucher în valoare de cinci lire sterline, sub forma unor scuze pentru neplăcerile cauzate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: