Redactia.ro
Home » Știri »  Ireal! Ce purta pe cap o enoriașă care s-a prezentat la slujba de duminică: „Mamaie ai greșit ziua. Nu este Halloween !”

 Ireal! Ce purta pe cap o enoriașă care s-a prezentat la slujba de duminică: „Mamaie ai greșit ziua. Nu este Halloween !”

GALERIE FOTO (2)

O enoriașă din Bacău s-a prezentat la slujba de duminică cu un stil mai aparte! Cei prezenți nu s-au putut abține să o fotografieze. Acum, femeia este în centrul atenției pe rețelele sociale. Iată ce purta femeia pe cap în lăcașul sfânt!

Ce purta pe cap o enoriașă care s-a prezentat la slujba de duminică

O femeie din Bacău i-a surprins pe toți creștinii ortodocși cu înfățișarea sa, în lăcașul sfânt. Enoriașa a ales să poarte pe cap un batic, după cum este indicat să intre femeile în biserică, însă acesta era atipic, iar cei prezenți la slujba de duminică nu s-au putut abține să nu viralizeze „alegerea vestimentară” a femeii pe rețelele sociale.

Iată că enoriașa a ajuns în centrul atenției în mediul online, deoarece și-a pus pe cap un batic cu semne „demonice”, deoarece baticul era de culoare neagră și model cu cranii/ capete de mort.

Sursa foto: Facebook – Judetul Bacau, Bun si Rau

Ce au spus internauții despre baticul femeii: „Mamaie ai greșit ziua. Nu este Halloween !”

Internauții s-au amuzat copios după ce au văzut baticul purtat de enoriașă la slujba de duminică. Mulți dintre aceștia au comentat alegerea femeii ca fiind una neintenționată și neatentă. Aceasta nu ar fi băgat de seamă imprimeul de pe batic:

„A asortat doar culorile nedandu-și seama și de ce este imprimat;

Probabil nu și-a dat seama doamna ce desen e pe eșarfa dumneaei!!!nu cred ca a pus-o pe cap intenționat!!!important e ca e prezenta la Sf Liturghie,vestimentație decentă și restul nu cred ca are așa mare importanță!!!;

Cred ăa nu a văzut bine ce este imprimat pe batic și l-a adoptat cu vestimentația: nu este de luat în râs așa ceva ! Bine că este în biserică!;

Poate săraca femeie nici nu știe ce înseamnă!!!;

Foarte tare poate că doamna e rockeriță apreciez libertatea ei avem nevoie de doamne ca ea în biserică nu care te trage de mânecă dacă vede ceva ce consideră ea ca nu e bine atâta timp cât este decentă. Respect, jos pălăria!; 

Mamaie ai greșit ziua. Nu este Halloween !;

Măcar a intrat într-o biserică! Restul sunt detalii;

Și-a pus steagul de pirați în cap;

 

Sursa foto: doxologia.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: