Redactia.ro
Home » Monden » Ireal, dar adevărat! Cătălin Bordea a consumat substanțe interzise în America Express

Ireal, dar adevărat! Cătălin Bordea a consumat substanțe interzise în America Express

În urma difuzării episodului 6 din America Express – Drumul Aurului pe 23 ianuarie 2023, care a fost transmis de Antena 1, au apărut controverse legate de comportamentul lui Cătălin Bordea și Nelu Cortea în timpul unei opriri la un preot exorcist. În acest episod, cei doi au găsit adăpost pentru o noapte sub acoperișul preotului exorcist. Cătălin Bordea a adus în discuție evenimentele din acea seară în cadrul specialului său de stand-up comedy intitulat „Teoria Conspirațiilor”, care a fost lansat recent pe platforma Netflix Romania.

Cătălin Bordea, experiență de neuitat în America Express

Cu toate acestea, la mai bine de un an de la eveniment, Cătălin Bordea a dezvăluit detalii șocante despre acea întâmplare în cadrul special-ului de stand-up comedy „Teoria Conspirațiilor”, lansat recent pe Netflix Romania. În timpul spectacolului, Bordea a oferit o perspectivă neașteptată asupra serii de evenimente petrecute la casa preotului exorcist.

El a relatat că preotul, un bărbat în vârstă de 70 de ani, i-a oferit un drog în timpul vizitei lor acolo. Cu toate că inițial a fost surprins, Bordea a acceptat oferta, subliniind că a fost tentat de statutul religios al preotului. Astfel, atmosfera a devenit relaxată și plăcută, însă Bordea a observat ulterior consecințele neașteptate ale acțiunilor sale.

Eu am avut acolo o experiență absolut fantastică, pe mine m-a schimbat. America Express m-a schimbat foarte tare. În primul rând, experiența a fost absolut… N-ai cum să fumezi cu un preot exorcist în Mexic! N-ai cum! Dumnezeu, în momentul ăla, mi-a zis: ‘Bă, îți dau ceva pentru ce-o să urmeze!

Toată viața am să-l țin minte pe omulețul ăla. Un preot la 70 și ceva de ani, grizonat, ne-a primit la el acolo, ne-a zis cum scoate el dracu’ din om. Și, la un moment dat, după ce s-au închis camerele, a scos un borcan plin de iarbă, s-a uitat la mine și-a zis: ‘Queres?’ (nr: ‘Vrei?’). Și-am zis: ‘Ei.. si!’. Cortea îmi zicea: ‘Bă, nu fuma!”. Și i-am zis: ‘E părintele, bă!’. Cum să refuz preotul?! Și rula așa, era mișto, și-a aprins țigara și eu am simțit mirosul ăla.

Și m-au apucat panicile din Botoșani, cu bunică-mea care-mi zicea: ‘Mă faci de c*t, mă faci de c*t!’. Și mă uit la preot și-i zic: ‘Pero, senor’ (nr: ‘Dar, domnule..). Și el mi-a zis: ‘Dios?’ (nr: ‘Dumnezeu?’). Și eu: ‘Si’. Și m-a încuiat, mi-a zis: ‘Dar cine crezi, fiule, că mi-a scos-o-n cale?!’”, a povestit comediantul.

Cătălin Bordea a divorțat de soția sa

Divorțul lui Cătălin Bordea a fost un subiect sensibil care a stârnit interesul publicului și al fanilor săi. Despre această situație, Bordea a menționat că a fost o perioadă dificilă și că a încercat să gestioneze acest moment cu maturitate și reziliență. Cu toate că detalii specifice despre divorțul său sunt limitate, Bordea a fost deschis în discuțiile sale publice despre provocările și lecțiile învățate din această experiență personală, oferind astfel un exemplu de transparență și vulnerabilitate în fața publicului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: