Redactia.ro
Home » TV » Irina Binder, mesaj emoționant după moartea mamei sale: ,,Sper că există un Rai al mamelor”

Irina Binder, mesaj emoționant după moartea mamei sale: ,,Sper că există un Rai al mamelor”

Irina Binder a postat un mesaj emoționant pe pagina de Facebook, în care a anunțat moartea mamei sale. Scriitoarea a transmis, sfâșiată de durere, un mesaj în care a povestit ultimele momente petrecute cu mama sa.

 

,,Sper că există un Rai al mamelor”

Scriitoarea Irina Binder a postat un mesaj emoționant pe pagina de Facebook în care a anunțat moartea mamei sale.

,,Mama mea bună și frumoasă s-a stins azi dimineață. A plecat convinsă că va trăi, că se va vindeca… A plecat cu planuri de viitor, cu speranța și dorința de a ajuta oameni care au nevoie. Chiar și suferindă ea se gândea la alții și încerca să îi ajute.

După ce s-a stins, când m-a auzit că i-am spus plângând că o iubesc, am zărit o lacrimă în colțul ochiului ei…
Dacă și-ar fi putut lua rămas bun de la toată lumea, mama mea v-ar fi spus să aveți grijă de voi și să fiți buni orice ar fi, să vă bucurați de viață și de oamenii dragi. Și v-ar fi mulțumit de multe ori pentru tot. Se bucura enorm când cineva îi trimitea un gând bun, când îi citeam comentariile de la voi.
Celor care ați fost buni cu mama mea vă mulțumesc și vă voi fi recunoscătoare toată viața mea.
Acum nu mai este un secret că am avut un an extrem de greu, am suferit cât pentru o viață… Am suferit cumplit văzându-i suferința și pentru că am știut că va pleca, am știut de ziua mea că va fi ultima dată când mama îmi va fi alături, am știut de Crăciun și de revelion că sunt ultimele sărbători cu ea, am știut de Crăciun că va fi ultima dată când mă așteaptă cu masa frumos aranjată și cu ceva gătit de ea… Abia putea sta în picioare, dar a muncit pentru noi… A fost cumplit să nu pot plânge în preajma ei, să mă prefac că totul este bine, să stau la căpătâiul ei și să îi țin mâna mică și lipsită de vlagă și să nu pot plânge, dar i-am dat ei tot curajul meu și toată forța mea. Nu am putut face mai mult. Dar sper că există un Rai al mamelor, un loc minunat și plin de pace, unde mâinile și picioarele mamelor noastre nu sunt niciodată obosite, unde nu există griji și dureri, ci doar pace și fericire….”, a scris Irina Binder pe Facebook.

Detaliul neștiut din viața Irinei Binder

Scriitoarea Irina Binder, autoarea ,,Fluturi” a scos la iveală un detaliu neștiut de fanii ei cu privire la viața profesională. Scriitoarea și-a dat demisia ca să se ocupe de lucrurile care îi plac cel mai mult. Scriitoarea și-a dat demisia, în 2017, de la locul de muncă pe care îl avea înainte să se ocupe de pasiunea pentru scris.
,,Cea mai bună decizie în 2017 a fost să-mi dau demisia, realizând că n-am cum să împart totul… Unii m-au considerat avară că am ales să și lucrez deși aș fi putut să nu mai lucrez din 2012, însă am considerat că dacă sunt sănătoasă, ar fi păcat să nu muncesc (cu atât mai mult cu cât văd oameni care ar munci, dar nu au sănătate, iar eu îi pot ajuta…). „Noroc” că nu mi-a mai plăcut la serviciu (nu intru în detalii) și că eram prea obosită și copleșită de restanțe de tot felul… Dar, mi-am dat demisia pornită să scriu, însă am ales ca o perioadă să mă odihnesc, să mă ocup de sănătate, să călătoresc, dar mai ales să petrec timp cu copiii pe care îi lăsam adeseori plângând pentru că nu aveam timp să stau cu ei… Totuși am scris. Dar nu m-am concentrat doar pe Străinul de lângă mine, ci am scris și la volumul 4 al cărții Fluturi și la încă o carte surpriză (pe care o veți adora, vă promit!). Am scris după cum am avut inspirație, câte puțin la fiecare… și astfel n-am reușit să termin nici o carte. 🙂 În această primăvară voi publica Străinul de lângă mine (e aproape gata), apoi urmează celelalte 2 cărți. Vă mulțumesc pentru că m-ați înțeles, pentru că nu mi-ați reproșat că nu m-am ținut de promisiune, pentru că sunteți cei mai buni prieteni și cititori care pot exista! Și vă mulțumesc pentru că și Insomnii a devenit bestseller! Vă datorez toată iubirea mea și prețuirea pe care le voi așeza în cărțile pe care le voi publica pentru voi. Vă îmbrățișez cu mult drag! <3″, le-a transmis Irina Binder fanilor, în urmă cu ceva timp.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: