Redactia.ro
Home » Monden » Irina Deaconescu, momente de panică la metrou! Ce s-a întâmplat în cele 20 de minute de haos

Irina Deaconescu, momente de panică la metrou! Ce s-a întâmplat în cele 20 de minute de haos

Irina Deaconescu, nevoită să nască de urgență

Influencerița Irina Deaconescu a trăit momente de panică în timpul unei vacanțe la Londra. După ce a participat la un concert, alături de prietenele sale, a fost la un pas de o tragedie. În drum spre metrou, un bărbat a scos un cuțit în fața mulțimii, ceea ce a provocat panică și haos. Irina a povestit în detaliu pe rețelele sociale această experiență traumatizantă, mărturisind că încă simte fiori când vorbește despre incident.

Concertul din Londra s-a transformat într-un coșmar

Irina Deaconescu, una dintre cele mai apreciate influencerițe din România, a avut parte de un moment îngrozitor în Londra, un loc pe care îl vizitează adesea. Ceea ce trebuia să fie o seară plină de distracție s-a transformat rapid într-un coșmar. După ce a asistat la un concert impresionant, Irina și prietenele sale s-au îndreptat spre metrou, unde o mare de oameni se înghesuiau pentru a prinde trenul. În acele clipe, un bărbat cu o cagulă pe cap a sărit peste bara rulantă și a scos un cuțit, începând să intimideze și să agite mulțimea.

După concert, toată lumea râdea și se simțea bine. La un moment dat, un tip cu cagulă a scos un cuțit în mulțime. Era fix în fața noastră. A fost șocant! Nu știam ce să facem, am început să ne panicăm și să încercăm să fugim. În acel moment, nu mai contează nimic, toată lumea vrea doar să se salveze”, a povestit influencerița pe rețelele sociale.

Reacția promptă a prietenelor sale a salvat situația

Irina Deaconescu a explicat că prietena sa, Gina, care locuiește de mult timp în Londra, a fost cea care a simțit din timp că situația nu este în regulă și le-a sfătuit să părăsească locul rapid. Grupul de băieți agresivi părea să caute intenționat să intimideze mulțimea. Prietenele sale au observat acest lucru și au reușit să plece înainte ca situația să escaladeze.

Doamne, îți mulțumesc că nu s-au luat de noi! Am simțit că ceva nu e în regulă. Gina, care locuiește acolo, știa tipul acesta de comportament și ne-a zis să ne grăbim să plecăm. Câteva momente mai târziu, a avut loc incidentul în fața noastră. Toată lumea a început să fugă și să strige. A fost o scenă de panică generală”, a explicat Irina.

Deși grupul de prietene a reușit să scape nevătămate, influencerița recunoaște că experiența a fost una traumatizantă. „Îmi tremură mâinile și acum când povestesc. A fost groaznic! Am simțit o panică imensă și pentru câteva momente nu știam ce se întâmplă. E un sentiment pe care nu-l poți descrie”, a mărturisit Irina.

Lipsa de securitate în Londra, comparată cu România

După acest incident, Irina Deaconescu a făcut o comparație între măsurile de securitate din Londra și cele din România. Influencerița a fost surprinsă de lipsa de reacție promptă a forțelor de ordine. În ciuda haosului creat în stația de metrou, poliția a ajuns abia după 20 de minute, timp în care ar fi putut să se întâmple ceva mult mai grav.

În România, la orice concert sau eveniment mare, există mereu forțe de ordine care sunt pregătite să intervină. Acolo, în Londra, nimeni nu era prezent. Poliția a venit abia după 20 de minute. Dacă acei băieți ar fi făcut ceva mai grav? În 20 de minute se pot întâmpla multe! A fost o lipsă totală de securitate și asta m-a speriat cel mai mult”, a declarat Irina Deaconescu.

Experiența a făcut-o pe influenceriță să reflecteze asupra importanței siguranței în spațiile publice, mai ales în marile capitale europene. Ea a subliniat că în România, cu toate neajunsurile, te simți mult mai protejat în astfel de situații și a încurajat oamenii să fie mereu atenți și precauți atunci când se află în aglomerații mari.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: