Redactia.ro
Home » TV » Irina Fodor, taxată dur pentru aparițiile la brațul lui Ștefan Bănică Jr. Ce au observat fanii: “Nu degeaba a fost prinsă la el acasă”

Irina Fodor, taxată dur pentru aparițiile la brațul lui Ștefan Bănică Jr. Ce au observat fanii: “Nu degeaba a fost prinsă la el acasă”

Irina Fodor a devenit ținta celor mai dure critici pentru prestațiile live de la emisiunea pe care o prezintă alături de Ștefan Bănică Jr. Fanii emisiunii au acuzat-o pe soția lui Răzvan Fodor că încearcă chiar să o imite pe una dintre fostele partenere Tv ale artistului.

Irina Fodor a ajuns să primească critici pe bandă rulantă pentru aparițiile lângă Ștefan Bănică Jr. de la emisiunea Dancing on ice – Vis în doi de la Antena 1.

Nu a scăpat de gurile rele, mai ales după informațiile că a ajuns chiar pe acasă pe la artist, acolo und ear face repetiții pentru emisiunea în direct. Vedeta Tv a fost luată la bani mărunți pentru gesturile pe care le face în emisiune.

Irina Fodor, taxată dur pentru aparițiile la brațul lui Ștefan Bănică Jr. Ce au observat fanii: “Nu degeaba a fost prinsă la el acasă”

Urmăritorii Irinei Fodor au ținut să-i atragă atenția asupra modului în care moderează emisiunea alături de Ștefan Bănică Jr.

Cei care o urmăresc de acasă i-au recomandat să fie mai relaxată atunci când artistul încearcă să interacționeze cu ea, în timpul emisiunii.

„Îmi place foarte mult felul tău de a fi și mi se pare că faci o treabă foarte bună, dar trebuie să fii puțin mai relaxată când @stefanbanica.official încearcă să interacționeze cu tine!
Îmi imaginez că nu este ușor să faci o emisiune live, dar pe sticlă se observă că nu aveți o chimie! Doar relax, cred că o să vă iasă super!!”, a scris una dintre urmăritoarele Irinei Fodor, pe Instagram.

Irina Fodor, acuzată că imită o altă parteneră a lui Ștefan Bănică Jr.

Au fost și guri care au acuzat-o pe soția lui Răzvan Fodor că încearcă să o imite pe o fostă parteneră de show de-a lui Ștefan Bănică Jr. Mai exact, unii internauți sunt de părere că Irina Fodor încearcă să o imite chiar pe Iulia Vântur.

„E crispată rău de tot. Stă cocoșată, strânge mâinile ălea. O domină Bănică, nu degeaba a fost prinsă la el acasă. Ea vrea să o imite pe Iulia Vântur, dar nicio șansă.
Așa e când dintr-un mic reporteraș al lui Măruță te bagă soțul prezentator la concurență. Prea multă importanță își dă și din cauza ei lumea nu s-a uitat la emisiunile unde prezintă ea.”, a scris o altă urmăritoare la o poză postată de Irina Fodor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: