Redactia.ro
Home » Știri » Irina Loghin, anunțul trist făcut de ziua ei! Ce a recunoscut artista în ziua în care împlinește 84 de ani: „Trebuie să fiu tare, să nu cad…”

Irina Loghin, anunțul trist făcut de ziua ei! Ce a recunoscut artista în ziua în care împlinește 84 de ani: „Trebuie să fiu tare, să nu cad…”

Irina Loghin, anunțul trist făcut de ziua ei! Ce a recunoscut artista în ziua în care împlinește 84 de ani: „Trebuie să fiu tare, să nu cad...”

Irina Loghin este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară. Celebra interpretă de muzică populară a ajuns la venerabila vârstă de 84 de ani, zi cu ocazia căreia a făcut și un anunț important. Vedeta le-a transmis un mesaj important fanilor, în care nu a avut de dat vești prea bune.

Irina Loghin, vești rele la 84 de ani

Irina Loghin, una dintre cele mai iubite artiste de muzică populară din România, împlinește 84 de ani. Artista a ajuns la o vârstă venerabilă, deși în ultima vreme a avut parte de o mulțime de probleme de sănătate. Artista le-a povestit jurnaliștilor de la Fanatik că îi este dor de vremea când se putea plimba liniștită, fără dureri.

„Nu mi-aș putea dori altceva decât sănătate, pentru mine cât și pentru toată familia mea, mai ales prin ce am trecut recent. Dumnezeu e mare și a avut grijă de mine că am trecut cu bine de acest necaz. Vreau să îmi recapăt pe deplin puterile să îmi fac plimbările mele, pentru că eu nu sunt o persoană care să stea în casă”, a declarat Irina Loghin.

Ultimele zile nu au fost deloc ușoare pentru ea, având în vedere că a suferit o operație pe coloană. Deși intervenția nu a fost deloc una grea, recuperarea este dificilă și anevoioasă. Au trecut doar câteva zile de atunci și mai are nevoie de o perioadă lungă de repaus pentru a-și reveni definitiv.

Tot ce își dorește de ziua ei este sănătate atât pentru ea, cât și pentru cei dragi. Spune că Dumnezeu i-a dat de toate până acum, dar mai are de depășit un singur hop.

Irina Loghin, despre secretul longevității

Irina Loghin a ajuns la venerabila vârstă de 84 de ani și, în ciuda problemelor de sănătate, rămâne o luptătoare și se menține în formă. Întrebată care este secretul longevității, marea doamnă a folclorului românesc a mărturisit că nu face nimic special, ci doar așa a fost lăsată de Dumnezeu.

Interpreta a mărturisit că oamenii care o înconjoară îi dau putere și o fac să fie mereu optimistă. Are alături doar oameni care o iubesc și care o fac fericită, motiv pentru care și ea îi încântă cu piesele sale. Spune că nu există satisfacție mai mare decât să vezi că cineva zâmbește datorită ție.

„Fiecare om este cum simte, cum îl țin puterile, nu știu dacă am descoperit eu secretul longevității. Trebuie să fiu tare, să nu cad în melancolie. Eu sunt o persoană care se bucură când poate ajuta pe cineva, e important să știi că poți ajuta pe cineva, că ești acolo pentru acel om., a mai spus Irina Loghin, pentru aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: