Redactia.ro
Home » Știri » Irina Loghin, de urgență la spital. Primele cuvinte ale vedetei

Irina Loghin, de urgență la spital. Primele cuvinte ale vedetei

GALERIE FOTO (2) Irina Loghin, la spital

Irina Loghin a ajuns la spital după ce soțul ei a fost depistat cu coronavirus. În acest moment, artista se află în spital unde așteaptă rezultatul testului de COVID-19.

UPDATE: Irina Loghin a fost depistată pozitiv cu coronavirus

Ceea ce era doar o incertitudine zilele trecute, a devenit o realitate azi. Irina Loghin are coronavirus. Prima declarație a artistei, de pe patul de spital: „Am mers și mi-am făcut testul fără să am niciun simptom, mi-a ieșit pozitiv, am mers a doua zi la Spitalul Matei Balș și am repetat testul, neavând încredere în primul. Mi-a ieșit și al doilea la fel și m-am internat. Nu mi-a dispărut gust, nu mi-a dispărut miros, nu mi-a dispărut apetitul pentru mâncare, mă simt foarte bine. Nu stau, nu zac la pat, mă plimb prin salon”, a povestit cunoscuta solistă, potrivit sursei menționate anterior.

Irina Loghin a ajuns la spital. Artista este suspectă de coronavirus

Cântăreața de muzică populară, Irina Loghin trece prin momente cumplite după ce soțul său, Ion Cerna a fost depistat cu coronavirus.

Momentan, artista, în vârstă de 81 de ani se află la spital, pentru a afla dacă este și ea infectată cu virusul care a ucis milioane de oameni din întreaga lume. Chiar dacă se află sub supravegherea medicilor, artista suportă cu greu internarea temporară.

În urmă cu câteva zile, soțul artistei a fost pe litoral cu fiul lor, Ciprian. Potrivit cântăreței, soțul ei este asimptomatic și se simte bine, dar este internat în spital.

„Am venit să fac toate analizele pentru că soţul meu a ieşit cu coronavirus, asimptomatic. A fost Ciprian cu el pe la mare şi acum indiferent cum o să iasă, sunt asimptomatică sigur. Am miros, nu tuşesc, nu am febră, am poftă de mancare. Vreau să mă asigur să fac investigaţiile la spital care trebuie.’, a declarat Irina Loghin la România TV.

Irina Loghin, suspectă de coronavirus

După ce soțul ei a fost diagnosticat cu coronavirus, Irina Loghin este nevoită să stea internată în spital pentru a afla dacă este și ea infectată cu SARS-COV2.

Conform spuselor artistei, are gust, miros și poftă de mâncare. Cu toate că nu rezistă să stea închisă și să aștepte cu sufletul la gură rezultatul testului, cântăreața de muzică populară este mulțumită de condițiile spitalului.

‘Chiar testele care au iesit, am aflat că trebuie să faci 2-3 teste, este ceva o neînţelegere între toate testele, multumesc lui Dumnezeu mă simt bine, am poftă de mâncare nu am probleme şi e bine ca am venit si eu. Îmi vine să ies pe geam să plec că nu-mi place să stau închisă, e un parc aşa frumos în curtea spitalului. Felicitari pentru spital. E ordine şi curăţenie eu credeam că e îngăleală, este ordine ordine, parcă nu sunt internaţi oameni pe aici.”, a mai spus Irina Loghin.

La începutul pandemiei de coronavirus, Irina Loghin le transmitea oamenilor să rămână în case și să aibă răbdare pentru că totul se va termina cu bine. Irina Loghin este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite cântărețe de muzică populară din România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini