Redactia.ro
Home » Știri » Irina Mihaela, mamă a cinci copii, a fost ucisă cu brutalitate în Spania. Tânăra a fost dată dispărută de soț, arestat acum pentru omor FOTO

Irina Mihaela, mamă a cinci copii, a fost ucisă cu brutalitate în Spania. Tânăra a fost dată dispărută de soț, arestat acum pentru omor FOTO

GALERIE FOTO (2) Irina Mihaela, mamă a cinci copii, a fost ucisă cu brutalitate în Spania

Irina Mihaela, mamă a cinci copii, a fost ucisă cu brutalitate în Spania. Iată toate detaliile!

Irina Mihaela, mamă a cinci copii, a fost ucisă cu brutalitate în Spania

Irina Mihaela în vârstă de 34 de ani, mamă a cinci copii, a fost ucisă în Spania cu brutalitate. Tânăra a fost dată dispărută de soț, arestat acum pentru omor.

Bărbatul în vârstă de 40 de ani acuzat că și-a ucis partenera la Lérida săptămâna trecută a fost arestat preventiv fără cauțiune. Acest lucru a fost decretat luni de Tribunalul pentru Violența împotriva Femeii, după ce l-a primit pe deținut, care și-a invocat dreptul de a nu depune mărturie.

Prin intermediul rețelelor de socializare, Mossos d’Esquadra a cerut ajutor pentru a localiza victima, Irina Mihaela, de origine română și în vârstă de 34 de ani, după ce a dispărut duminică, 11 decembrie, în municipiul catalan. Cinci zile mai târziu, vinerea trecută, 16 decembrie, polițiștii au localizat trupul neînsuflețit al victimei în debaraua apartamentului său din cartierul Balàfia.

„Au găsit trupul neînsuflețit al Irinei Mihaela, românca de 34 de ani dispărută de duminică. Mossos d’Esquadra au găsit cadavrul cu semne de infracțiune vinerea aceasta, la ora 13:30, în magazia casei unde locuia pe Avenue Alcalde Porqueres 80, din cartierul Bălàfia. Poliția regională bănuiește că este vorba de o infracțiune sexistă, întrucât soțul ei, în vârstă de 40 de ani, a avut mai multe rapoarte de violență De fapt, poliția Mossos l-a arestat vinerea aceasta ca presupus făptaș al crimei. Potrivit SER Catalonia, bărbatul victimei a fost internat săptămâna aceasta la Spitalul Santa Maria pentru probleme de sănătate mintală. Din cauza acestui caz, Paeria a decretat trei zile de doliu, steagurile vor fi arborate la jumătatea catargului și podurile violet vor fi aprinse. Femeile care suferă de violență au serviciul de îngrijire permanentă pe numărul 900 900 120, gratuit și confidențial. Puteți suna și la 112”, explică presa spaniolă, LaVeuDeLleida.

Soțul Irinei Mihaela a fost arestat

În urma descoperirii, poliția catalană l-a arestat pe soțul ei, acuzat de crimă. Bărbatul fusese internat voluntar în secția de sănătate mintală a Spitalului Universitar Santa María de Lérida încă de la începutul săptămânii, potrivit Cadena Ser.

Înalta Curte de Justiție din Catalonia a indicat că bărbatul are un dosar din 2019, în urma unei plângeri depuse împotriva sa de către partenera sa. O instanță a emis un ordin de protecție, care a fost în vigoare până la data procesului, în luna februarie a anului următor.

Acuzatul a fost achitat deoarece victima nu a depus mărturie împotriva sa și, întrucât nu mai existau alte probe împotriva sa, acuzațiile au fost retrase, potrivit abc.es.

 

Sursa foto: cadenaser.com

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: