Redactia.ro
Home » Monden » Irina Rimes s-a destăinuit față de Cosmin Cernat. „Tu erai bărbatul ăla frumos cu care m-aș fi căsătorit”

Irina Rimes s-a destăinuit față de Cosmin Cernat. „Tu erai bărbatul ăla frumos cu care m-aș fi căsătorit”

Irina Rimes a șocat pe toată lumea când a fost invitată în cadrul unei emisiuni și i-a făcut mărturisiri chiar lui Cosmin Cernat. Mărturisirile nu au fost despre noul iubit, sau despre noile hituri pe care le pregătește ci a fost un fel de declarație de dragoste din trecut.

Irina Rimes i-a recunoscut lui Cosmin Cernat faptul că a avut o mare simpatie față de el cu mulți ani în urmă. Aceasta i-a spus chiar că și-ar fi dorit să se căsătorească cu el. Irina Rimes a mărturisit că îl consideră pe Cosmin Cernat un bărbat plin de eleganță și tact.

Eu am crescut cu Cosmin Cernat la televizor (…); tu erai bărbatul ăla frumos cu care m-aș fi căsătorit, cel pe care l-am văzut model. Un bărbat foarte frumos, cu multă elegantă și tact,„, a declarat Irina Rimes.

Cosmin Cernat a mărturisit că întâlnirea cu Irina Rimes l-a emoționat profund și că a fost impresionant să îi asculte povestea de viață. Cosmin Cernat a spus că se simte onorat de faptul că un artist de asemenea anvergură l-a avut drept idol în copilărie.

M-a emoționat întâlnirea cu Irina Rimes, este o față extraordinară. Am fost impresionat să ascult povestea ei. Mi-a mărturisit că întâlnirea noastră i-a amintit de copilărie, pentru că mă urmarea la televizor și dorea să se căsătorească cu mine. Este pentru mine onorant că un star ca ea m-a avut ca idol în copilărie. Este o față foarte profundă.„, a mărturisit Cosmin Cernat.

Irina Rimes iubește din nou

Irina Rimes are un nou iubit și trăiește cea mai frumaosă a vieții ei. Bărbatul misterios proaspăt intrat în viața artistei este de cetățenie franceză și arată fix cum și-a dorit artista pe vremea când avea dor 18 ani.

Mi-am dat seama ca mă pot îndrăgosti de oameni la care nu m-as fi așteptat niciodată. La 18 ani îmi plăceau blonzii cu ochii albaștri, genul suedez. Apoi mi-am dat seama că nu pot fi cu cineva care nu face muzică. E o întâmplare că iubitul meu de acum arată exact așa cum îmi doream la 18 ani, e blond, dar e francez. Poate că el este iubirea vieții mele și o să mă căsătoresc cu el. Am făcut greșeli în viața personală, pe care le repet și acum. Dacă aș mai avea 48 de ore de trăit, aș vrea sa fac dragoste cu iubitul meu.„, a declarat Irina Rimes.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: