Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani a pierdut Irina Rimes în pandemie! ”Nu îmi permit să mă duc într-o vacanță în Maldive”

Câți bani a pierdut Irina Rimes în pandemie! ”Nu îmi permit să mă duc într-o vacanță în Maldive”

Câți bani a pierdut Irina Rimes în pandemie! ”Nu îmi permit să mă duc într-o vacanță în Maldive”

Pandemia de coronavirus i-a afectat pe toți, iar vedetele nu sunt excluse din această problemă! Astfel că, nici Irina Rimes nu a scăpat de criza provocată de Covid-19. Câți bani a pierdut artista în pandemie?

Câți bani a pierdut Irina Rimes în pandemie! ”Nu îmi permit să mă duc într-o vacanță în Maldive”

Pandemia de coronavirus a făcut ca toate evenimentele să fie anulate, iar artiștii au avut de pierdut mulți bani dacă nu și-au mai putut ține concertele. Printre cei ce au întâlnit provocări se numără și Irina Rimes, care a recunoscut că nu își permite să plece în vacanță într-o locație exotică din cauza banilor.

Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate și iubite cântărețe din showbiz-ul românesc, și cu toate că are o mulțime de vizualizări pe Youtube, pandemia i-a pus multe bețe în roate odată cu anularea evenimentelor. Vedeta a decis să vorbească despre situația ei financiară, explicând că nu o duce așa de bine precum credea toată lumea care îi urmărește parcursul în industria muzicală.

În timp ce mulți oameni au plecat în vacanță în pandemia de coronavirus imediat cum s-a putut, cântăreața a recunoscut că nu și-ar putea permite să meargă în Maldive. Aceasta se concentrează pe viitoarele proiecte, dar schimbările aduse de noul coronavirus i-au afectat grav bugetul.

”Nu știu să spun dacă sunt bogată sau săracă. Sunt OK. Nu pot să spun că sunt bogată pentru că sunt lucruri pe care mi-aș dori să le fac, dar nu am resursele financiare necesare. De exemplu, acum nu îmi permit să mă duc într-o vacanță în Maldive sau oriunde. Dar dacă este o necesitate să plec în Franța pentru că am acolo studiouri, nu o fac pentru că îmi fac vacanțe în Franța, ci pentru că trebuie să îmi dezvolt acest business. Din moment ce se dezvoltă proiectul, devine un business. Muzica e în studio și la concerte. În rest este o strategie foarte bine definită. Depinde despre ce vorbim. Dacă trebuie să învestesc niște bani, găsesc. Iau de la mine, fac niște contracte de imagine, dar dacă trebuie să plec în Maldive acum, să îmi fac o vacanță pentru mine, nu mi-aș permite. Suntem în pandemie și nu știm când o să revenim la evenimente”, a spus Irina Rimes.

Ce părere are Irina Rimes despre artiștii din România

De asemenea, Irina Rimes a vorbit puțin și despre părerea pe care o are despre artiștii din România. Viața artiștilor este râvnită de mulți. Aceștia se bucură de sume frumoase câștigate la evenimente, de vacanțe în locuri exotice și de bunuri de lux. Totuși, Irina Rimes este de altă părere. În timp ce mulți cântăreți au fost văzuți în diferite resort-uri scumpe, vedeta consideră că persoanele ce fac parte din industria muzicală nu se pot lăuda cu averi colosale.

”Sunt unii artiști care o duc OK, alții care o duc rău. Nu cred că sunt artiști care o duc WOW.”, a adăugat Irina Rimes.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: