Redactia.ro
Home » Monden » Irina Rimes, dezvăluiri cutremurătoare despre viața în București. Artista trăia într-o garsonieră mică din Crângași

Irina Rimes, dezvăluiri cutremurătoare despre viața în București. Artista trăia într-o garsonieră mică din Crângași

GALERIE FOTO (2)

Irina Rimes nu a cunoscut succesul încă de la început. Până la a ajunge o artistă de succes, frumoasa Irina Rimes a avut de trecut prin încercări grele. 

 

Irina Rimes, dezvăluiri cutremurătoare

 

Irina Rimes a trăit o viață modestă și tot modest a pornit și pe calea muzicii. Frumoasa moldoveancă a povestt pentru AList Magazine cum era prima sa locuință atunci când a venit în București și ce sacrificii a făcut pentru a ajunge artista care este acum.

Deși a fost născută în Republica Moldova și a trăit în condiții modeste, Irina Rimes a reușit să își depășească condiția de fată simplă, dins atul Izvoare și s-a mutat în Capitală. Artista avea să cunoască succesul abia mai târziu. Irina a fost nevoită să locuiască pentru prima oară într-o garsonieră în București.

Deși a reușit să se mute într-o locuință nouă, modernă și spațioasă, Irina Rimes a cunoscut și traiul simplu. Artista a muncit mult pentru a atinge succesul pe care îl are astăzi.

,,Mi-aduc aminte când locuiam în Crângași, locuiam într-o locuință foarte mică, nu știu, de 2 pe 3, ceva de genul ăsta, și mi-adusesem de acasă un covor, perdele de la mama, aveam un calculator din ăla vechi, dar vechi, care atunci când pornește se aude ca o mașină. Aveam un pat de spirală și simțeam spiralele atunci când mă băgam în el, dar aveam cearșafuri acasă de la mama. Cred că vreo trei luni am stat închisă în camera aia și mâncam hrișcă fiartă cu apă ca să nu mă îngraș, eram la dietă. Mâncam hrișcă, două felii de parizer prăjite fără ulei și un iaurt și seara dacă aveam chef de ceva dulce piure de fructe și ce crezi, am fost fericită așa! În cămăruța aia, cu luminițe de Crăciun cu covorul de la mama, o oglindă improvizată, aveam locul meu unde mă făceam frumoasă. Dar era locul meu și mă simțeam fericită pentru că aveam lucrurile mele în camera aia”, a povestit Irina Rimes pentru A List Magazine.

 

Cum și-a început cariera

 

Irina Rimes a participat în 2012 la ‘Fabrica de staruri’ în Republica Moldova, unde a ajuns până în finală. Odată cu participarea la acest talent show a venit și celebritatea cântăreței. Primul single al Irinei Rimes, „Visele’, a lansat-o în industria muzicală. După aceea, a fost un singur pas ca Irina Rimes să ajungă rapid una dintre cele mai îndrăgite cântărețe artiste de la noi. Piesa ,,Visele” a ajuns rapid în topul celor mai difuzate piese de pe radiourile locale, care i-a adus artistei și un premiu în 2016, pentru cel mai bun debut al anului. Irina Rimes a compus piese și pentru diverși artiști cunoscuți, printre care Inna, Andra, Raluka, Antonia și Alina Eremia.

Irina Rimes a fost și unul dintre cei patru antrenori ai emisiunii ”Vocea României”, în 2018.

 

Copilăria artistei

 

Irina Rimes a fost un copil deștept, dar modest. Fata crescută la țară, unde avea o curte și multe animale, a evoluat și umple scenele la concerte astăzi. Artista a povestit și o întâmplare hazlie din copilărie, potrivit impact.ro.

“Eu am crescut la țară, dar va rog să nu mă judecați. Eram un copil, aveam 5-6 ani. Am crescut animale acolo, pe bătătură. Și când mama aducea boboceii din ouă, erau murdari și miroseau. Sunt urați și murdari. Dar la ce m-am gândit eu? Să îi spăl! Și i-am spălat. Mai departe, ce am făcut? I-am pus la uscat ca pe rufe, pe sârmă, cu clești. Apoi mi-am văzut de treabă”, a spus artista.

Și pentru că poznele erau la ordinea zilei pentru copilă, Irina Rimes era adesea poreclită “micul samurai” sau “șoarec”.

Irina Rimes s-a născut în raionul Florești și este primul copil al cuplului format din Valentina și Tudor Rîmeș. Artista are un frate mai mic, pe nume Vitali. Interesul față de muzică i-a fost stârnit de către familie, în special de către tatăl și bunica sa din linie paternă, scrie Viva.ro

Irina Rimes a fost căsătorită cu Andi Bănică, însă cei doi au divorțat în 2017, după ce acesta a înșelat-o pe artistă.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: