Redactia.ro
Home » Monden » Irina Rimes se răsfață! Noua distracție a artistei: “Cu doar două perechi de chiloți… “

Irina Rimes se răsfață! Noua distracție a artistei: “Cu doar două perechi de chiloți… “

Irina Rimes se bucură de vacanțe spontane. Artista a avut multe situații dificile în ultima perioadă, astfel încât a ales să se răsfețe. 

 

Noua distracție a artistei

 

Într-un interviu penru Ciao.ro, artista a vorbit despre muzică, iubire și ce face pentru a se relaxa. Iubita cântăreață a trecut prin perioade dificile în ultimul timp, dar niciunul nu pare să o fi demoralizat.

Irina Rimes iubește muzica și alege să facă muzică de fiecare dată când are ocazia. ,,Muzica e viața mea. Știu, sună cheesy, dar așa este. Nu stau în studiou atât pe cât mi-aș dori, dar de fiecare dată când am o zi sau o seară liberă în calendar, îmi pun o sesiune. Cu cât mai mult timp liber am, cu atât mai multă muzică fac”, a spus artista în cadrul interviului.

Întrebată prin ce modalități se relaxează, artista a răspuns că preferă să stea ,,pe canapea în fața televizorului, mă uit la “H” mai nou, fac ore de franceză, ascult muzică și dansez, gătesc, ies cu colegii/ prietenii mei…”. 

Mai mult, artista își face timp și pentru călătorii. ,,Odată am făcut Amsterdam – Istanbul – Chișinău – Berlin – Londra în doar o săptămână cu două perechi de chiloți în rucsac. Ajungeam la hotel, îmi spălam tricoul și îl îmbrăcam a doua zi.”, a mărturisit aceasta.

 

 

Irina Rimes a avut grave probleme de sănătate

 

Artista Irina Rimes a avut grave probleme de sănătate la sfârșitul anului trecut. Cântăreața a avut hemoragie internă și a fost operată de urgență.

În ultima zi a anului 2019, Irina Rimes  a fost supusă unei intervenții și  a ajuns de urgență la spital. Vedeta PRO TV a făcut declarații despre diagnosticul pe care medicii i l-au pus, dar și despre tot ce i s-a întâmplat în spital. Artista a fost internată timp de patru zile în Spitalul Elias din capitală. Provocată de mai mulți internauți să dezvăluie diagnosticul pe care medicii i l-au pus, mai ales că mesajul ei după externare a fost însoțit de o imagine în care apar organele sexuale interne ale femeii, ea a răspuns tranșant că nu își dorește să facă nimic public.

 

“Nu doresc să dezvălui istoricul problemelor mele de sănătate, mai ales că sunt de natură ginecologică. Unele lucruri trebuie să rămână private”, a scris talentata cântăreață într-un comentariu la postarea ei de pe Instagram la acea vreme.

În interviul acordat susrsei citate, artista a fost rezervată în declarații în ceea ce privește problemele de sănătate. ,,Nu aș vrea să dau detalii, nu că ascund ceva, dar chiar nu e nimic interesant despre asta… a fost, a trecut, am grijă să nu se mai întâmple”, a mai spus artista.

Irina Rimes este una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe din Roamnia. În 2016, a înregistrat un succes imens cu piesa “Visele”, care a ocupat locul 1 în clasamentele radio din ţară. Cântăreața a lansat recent piesa „Your Love”, alături de Cris Cab.